Home Vesti (FOTO) Anđelkina kapija: Zahvaljujući seriji Ranjeni orao i Slobodi Mićalović mesto u...

(FOTO) Anđelkina kapija: Zahvaljujući seriji Ranjeni orao i Slobodi Mićalović mesto u trebinjskom Starom gradu postalo nezaobilazno za turiste

6359
0

Na ovom mestu snimljena je serija ,,Ranjeni orao”

Turistička organizacija grada Trebinja obnovila je “Anđelkinu kapiju” u Starom gradu – mesto koje je nakon prikazivanja serije “Ranjeni orao” postalo nezaobilazna lokacija za turiste.

 

View this post on Instagram

 

#tijanačurović #???

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Promenjena su vrata, uređen okolni prostor, postavljen novi prozor i klupe, te posađeno cveće, kažu u trebinjskoj Turističkoj organizaciji.

Stara vrata na oronuloj kući u Starom gradu postala su poznata nakon što je kroz njih prolazila glumica Sloboda Mićalović u seriji Zdravka Šotre “Ranjeni orao”.

Iako su unutrašnjost kapije i kuće snimani u Beogradu, kapija je u poslednjoj deceniji postala turistički brend Trebinja.

(Facebook, Instagram)

PRETHODNA VESTNaterajte sebe da se pokrenete: Ovo su saveti kako da se izbavite iz jutarnje depresije
NAREDNA VESTNEDELJNI HOROSKOP (19. novembar – 26. novembar 2018. godine): Bikovi kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije, pre nego što donesete važnu odluku o novim planovima ili o ulaganju, Blizanci emotivni zanos u vama budi nove ideje i podstiče veliku radost