Home Vesti (FOTO) BRAVO KLOPE SRBINE: Trener Liverpula jednim potezom oduševio Zvezdaše!

(FOTO) BRAVO KLOPE SRBINE: Trener Liverpula jednim potezom oduševio Zvezdaše!

1208
0
(FOTO) BRAVO KLOPE SRBINE: Trener Liverpula jednim potezom oduševio Zvezdaše!
(FOTO) BRAVO KLOPE SRBINE: Trener Liverpula jednim potezom oduševio Zvezdaše!

Nemac je zakačio simbol pobede Srbije u Velikom ratu

Trener Liverpula Jirgen Klop oduševio je navijače Crvene zvezde kada je ušao na Marakanu pred meč četvrtog kola Lige šampiona.

Naime, nemački strateg slavnog kluba sa Enfilda je na svoju jaknu prikačio Natalijinu ramondu, kojom se u Srbiji odaje počast žrtvama Prvog svetskog rata.

DELIJE SLAVE PAVKOVDAN! Heroj Zvezde urnisao Liverpul i usijao društvene mreže! (FOTO+VIDEO)

Podsetimo, Natalijina ramonda (Ramonda serbica, lat.) je cvet koji ima čudesno svojstvo da, iako potpuno osušen, oživi kada se iznova zalije, pa je baš to svojstvo biljke koju je Josif Pančić otkrio u blizini Niša odabrano kao simbol pobede Srbije u Velikom ratu, jer je vojska naše zemlje bila gotovo uništena, a ipak ostvarila trijumf.

UEFA je neposredno pred početak meča Zvezda – Liverpul dozvolila domaćoj ekipi da nosi ovaj simbol na dresovima, a Jirgen Klop je još jednom pokazao koliki je čovek i rešio da i on na svoju opremu zakači Natalijinu ramondu.

(Izvor: Blic.rs, foto: Pixabay)

PRETHODNA VESTDELIJE SLAVE PAVKOVDAN! Heroj Zvezde urnisao Liverpul i usijao društvene mreže! (FOTO+VIDEO)
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 8. OKTOBAR 2018. GODINE: Bikovi uporno insistirate na svojim poslovnim ciljevima, Device procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima