Home Vesti HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2018. GODINE: Ovnovi prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan...

HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR 2018. GODINE: Ovnovi prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o poslovnoj saradnji, Blizanci nalazite se u sjajnoj formi

1219
0

Ribe ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima

Ovan
Ljubav: Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao ravnodušnost ili odbijanje. Potrudite se da voljena osoba na pravi način shvati Vaše namere.
Posao: Prihvatite nečije izvinjenje kao »pozitivan signal« za buduće dogovore o poslovnoj saradnji.
Zdravlje: Potrebni su Vam kreativan odmor ili psihofizička relaksacija.

Bik
Ljubav: U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost.
Posao: Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite osnovne uslove.
Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Blizanci
Ljubav: Dopada Vam se ono sto je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Na sreću, uvek postoji »dobra zamena«.
Posao: Očekuje Vas uspeh u poslovnim pregovorima. Delujete organizovano i umete da nametnete svoje kriterijume pred saradnicima.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak
Ljubav: Nema razloga za lažnu skromnost kada se nalazite u nečijem društvu. Razmislite o izboru osobe koja može da Vam popravi raspoloženje.
Posao: Ne dozvolite da se neko upliće u Vašu koncepciju ili planove koje sprovodite. Odlučnost i upornost donose pozitivan efekat.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Lav
Ljubav: U ljubavnom odnosu više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj rezignacije i nesigurnosti.
Posao: Da biste sačuvali svoje poslovne interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeniji.
Zdravlje: Važno je da kanališete svoju energiju.

Devica
Ljubav: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Vaga
Ljubav: Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini Vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.
Posao: Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Negde morate da popustite pred nečijim zahtevima.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Škorpion
Ljubav: Postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Napravite emotivnu distancu i preispitajte svoju vezu kroz različite aspekte.
Posao: Neko ne razume Vaše ideje i to se negativno odražava na nivo uspeha u poslovno-finansijskoj saradnji.
Zdravlje: Prijaće Vam šetnja i relaksacija.

Strelac
Ljubav: Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da pravilno uvidite svoju grešku.
Posao: Imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja Vas ograničavaju u poslovnom izražavanju.
Zdravlje: Izbegavajte konflikte situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Jarac
Ljubav: Potrebno je da se oslobodite »emotivnih kočnica«, posebno ako Vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na svoja osećanja.
Posao: Potrudite se da zadovoljite različite kriterijume ili interesovanja, sve se lakše rešava u stvaralačkom raspoloženju.
Zdravlje: Važno je da uskladite svoje želje i mogućnosti.

Vodolija
Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred bliskom osobom. Partner želi iskreno da Vam ugodi.
Posao: Delujete vešto u poslovnim dogovorima, ali ni Vaši saradnici nisu naivni. Nemojte potcenjivati nečije sposobnosti.
Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Ribe
Ljubav: Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima.
Posao: Delujete neskromno u izjavama. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VEST(VIDEO) “Pozivaju na linč, silovanje, nasilje”: Ovaj urnebesan skeč novinarke Studio B u rep fazonu preti da postane hit
NAREDNA VEST(VIDEO) Na izboru za Mis sveta igralo se užičko kolo: Devojke iz Srbije, Bosne i Crne Gore napravile šou, pridružile im se Šveđanka i Mađarica