Home Vesti HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2019. GODINE: Vodolije budite pažljiviji u proceni novih...

HOROSKOP ZA 26. JANUAR 2019. GODINE: Vodolije budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika, Rakovi ne donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska

1279
0

Blizanci neko vas indirektno opominje da promenite ponašanje

Ovan
Ljubav: Emotivna situacija se menja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeniji, pre nego što progovorite.
Posao: Nemojte preuveličavati svoje znanje ili profesionalne sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima.
Zdravlje: Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Bik
Ljubav: U emotivnom smislu, dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas.
Posao: Dobijate iskrenu podršku kod bliskih prijatelja, stoga odgovorite na jednu poslovnu ponudu.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Blizanci
Ljubav: Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da provocirate partnera na rivalske odnose.
Posao: Neko Vas indirektno opominje da promenite ponašanje. Imate pogrešan stav o nekim saradnicima i delikatnim temama.
Zdravlje: Izbegavajte suvišne obaveze ili stresne situacije.

Rak
Ljubav: Ne budite preveliki optimista. Prijatelji imaju mnogo toga da Vam ispričaju, pod uslovom da obratite pažnju na njihove sugestije.
Posao: Prilikom različitih susreta sa saradnicima, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Lav
Ljubav: Važno je da razumete nečiju emotivnu slabost. Nema potrebe da glumite moralnog sudiju ili da kažnjavate voljenu osobu.
Posao: Neko se trudi da Vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno je da stvari izgledaju drugačije. Ne dozvolite da Vas zavaravaju.
Zdravlje: Izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Devica
Ljubav: Delujete uznemireno. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da provocirate voljenu osobu na novu ljubavnu raspravu.
Posao: Izbegavate intrigantne situacije. Ipak, u pokušaju da se problemi reše na miran način, ne postižete željeni efekat.
Zdravlje: Reagujete preosetljivo na različite sitnice, opustite se.

Vaga
Ljubav: U duhu svoje emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi susret. Prijaće Vam nečija pažnja i naklonost.
Posao: Nivo poslovno-finansijskog uspeha zavisi od zajedničkog dogovora ili od nečijeg uticaja. Na Vama je da stvorite uslove ili da pokrenete inicijativu.
Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav: Kod Vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate na različite načine.
Posao: U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje i nečije ponašanje, stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene između redova.
Zdravlje: Priuštite sebi dobru zabavu u odabranom društvu, relaksirajte se.

Strelac
Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično.
Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika.
Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Jarac
Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost, izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili avanturističke porive. Umirite savest.
Posao: Ponekad je teško priznati lični poraz, naročito kada postoji osoba koja bi trijumfovala u takvoj situaciji. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.
Zdravlje: Važno je da ostvarite razvnotežu svojih misli i osećanja.

Vodolija
Ljubav: Ulepšajte svoje raspoloženje u odgovarajućem društvu. Nemojte dozvoliti da neko menja Vaš emotivni ritam.
Posao: Intuicija Vas jasno upozorava na potencijalnu opasnost, stoga budite pažljiviji u proceni novih poslovnih prilika.
Zdravlje: Sačuvajte optimizam i pozitivnu orijentaciju.

Ribe
Ljubav: Zanemarili ste dogovor koji imate sa bliskom osobom. Partner pokušava da Vas oraspoloži i da Vas navede na dobar izbor.
Posao: Uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene u poslovnim krugovima. Uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje.
Zdravlje: Svoju energiju i vreme trošite na pogrešne situacije.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VEST(FOTO) Status Bosanca koji je nasmejao čitav region: Hteo sam reći reč, dve o Srbima i plivanju za krst časni, ali…
NAREDNA VEST(FOTO Pa ovo je hit: Ovako se reklamira prodavac pogrebne opreme sa juga