Home Vesti HOROSKOP ZA 7. JUN 2019. GODINE: Ovnovi potrebna vam je bolja selekcija...

HOROSKOP ZA 7. JUN 2019. GODINE: Ovnovi potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima, Rakovi budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije

1311
0

Ribe upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika

Ovan
Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite »emotivni poraz« i da se zavaravate lažnim nadama.
Posao: Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna Vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.
Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas uznemiravaju.

Bik
Ljubav: Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, iskreno razgovarajte sa partnerom. Nemojte oklevati da zatražite dodatne odgovore.
Posao: Važno je da sačuvate dobar ukus i da ne ističete previše svoj uspeh ili popularnost u društvu saradnika.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način života, izbegavajte loše navike.

Blizanci
Ljubav: Ako Vam je stalo do emotivnog pomirenja, pružite novu priliku svom partneru. Nije teško pokazati dobre namere.
Posao: Bolje je da se zaustavite u trenutku kada situacija počinje da se komplikuje, nego da rizikujete u daljim pregovorima.
Zdravlje: Pozitivno okruženje na Vas deluje podsticajno u svakom pogledu.

Rak
Ljubav: U ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
Posao: Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama.
Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Lav
Ljubav: Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti zajedničkog života.
Posao: Nečije usluge za Vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam zabava u poznatom društvu, opustite se.

Devica
Ljubav: U ljubavnom susretu, nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija kao zajednička vodilja i emotivni podsticaj.
Posao: Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na svoju intuiciju i na dobru moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše.
Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga
Ljubav: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.
Posao: Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost da ostvarite sve ono što drugi ne mogu.
Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

Škorpion
Ljubav: Budite pažljiviji nego obično pri izražavanju emocija, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje.
Posao: Nema potrebe da se upoređujete sa različitim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet.
Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije u kojima se osećate neprijatno.

Strelac
Ljubav: Bolje je da zaboravite na glas razuma i da sledite svoja osećanja. Odgovorite na poruku koju Vam upućuje voljena osoba.
Posao: Okolina pokazuje veliko interesovanje za Vaše ideje. Potrebno je da usaglasite zajedničke poslovne interese i termine.
Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće neku skrivenu energiju.

Jarac
Ljubav: Zadovoljstvo u ljubavnom odnosu može da Vam dočara samo osoba koja dobro poznaje Vaš ukus ili emotivne afinitete.
Posao: Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.
Zdravlje: Važno je da zračite pozitivnom energijom.

Vodolija
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne odstupate od svojih zacrtanih ciljeva. Razmislite, velika upornost može imati i loše posledice.
Posao: Lakše se snalazite u situacijama kada su Vam otvorene različite mogućnosti za širi izbor i slobodno delovanje.
Zdravlje: Budite umereniji u svemu, opterećujete se velikim ambicijama.

Ribe
Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
Posao: Potrebno je da se pravilno organizujete, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika.
Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTMlada je uzviknula “ajmo” i nastalo je ludilo: Pogledajte neverovatan snimak sa svadbe u Mladenovcu (VIDEO)
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 8. JUN 2019. GODINE: Vodolije izbegavajte različite vidove profesionalnog ucenjivanja, Bikovi izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika