Home Vesti Izbole ga i grizle: Jeziva ispovest Srbina kojeg su napale sektašice kod...

Izbole ga i grizle: Jeziva ispovest Srbina kojeg su napale sektašice kod Zrenjanina

10074
0
Izbole ga i grizle
Ilustracija: Pixabay

Laza Stanišić (43) iz Melenaca kod Zrenjanina oporavlja se kod kuće od teških povreda koje su mu, u noći između petka i subote, nanele njegove komšinice, rođene sestre Dina T. (22) i Zora T. (25).

Sav u zavojima zbog uboda u predelu stomaka i ruke, ali sa ugrizima po vratu, Laza kaže da ne sme ni da pomisli šta bi mu se desilo da ga iz kandži sestara sektašica nije izbavio mlađi brat Branislav (42).

– Kobne večeri bio sam kod Branislava. Njegov dom nalazi se do kuće sestara koje žive s očuhom. Prolazio sam pored njihove kuće, a onda osetio udarac u predelu glave. Ne znam kako sam se potom obreo u njihovom dvorištu. Valjda su me uvukli, a onda počeli da me bodu. Čak su me i grizle po vratu. U tom trenutku je Branislavova ćerka kroz prozor, u njihovom dvorištu, ugledala Dininog i Zorinog očuha. Vrisnula je. Branislav je izleteo napolje. Uspeo sam da viknem: “Brane”. Bez duše je doleteo u sektaško dvorište – s mukom za Kurir priča izboden i izujedan čovek i nastavlja:

Sektašice u Melencima
Ilustracija: Pixabay

– One su ležale preko mene, a njihov očuh je bio nekoliko metara udaljen. Branislav je udario jednu od sestara. Od udarca je pala i ustala. Onda je skinuo drugu s mene, ali su i njega ozledile. Branislav je posečan u predelu vrata. Očuh je sve vreme Dini i Zori nešto vikao na stranom jeziku. Branislav je uspeo da me izvuče u njegovo dvorište i pozove policiju i Hitnu pomoć. Sa sestrama i njihovim očuhom nemam nikakve kontakte. Ne znam zašto su me napali – priča Laza.

Strah je paralisao ne samo ulicu Žarka Ostojina, u kojoj se dogodio krvavi incident, nego i celo selo. Kuća u kojoj žive sestre s očuhom deluje sablasno. Sva je išarana, a komšije pričaju da je policija pronašla tri ljudske lobanje, ali i pseću i mačiju kožu.

(Izvor: Kurir)

PRETHODNA VESTPa urnebesno: Poslanik iz Srbije uhapšen u Frankfurtu zbog krađe parfema na aerodromu
NAREDNA VESTPsovanje smo pokupili od Mađara, a sada psujemo više od njih: Ovo su najpoznatije srpske psovke