Home Vesti Kako su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uspeli da postanu roditelji: Ovaj...

Kako su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uspeli da postanu roditelji: Ovaj njihov kolega je preko prijatelja doneo čuvenu lozu sa Hilandara, a onda su na svet došle Vera i Mila

3711
0
Kako su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uspeli da postanu roditelji: Ovaj njihov kolega je preko prijatelja doneo čuvenu lozu sa Hilandara, a onda su na svet došle Vera i Mila
Kako su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uspeli da postanu roditelji: Ovaj njihov kolega je preko prijatelja doneo čuvenu lozu sa Hilandara, a onda su na svet došle Vera i Mila

U hit seriji “Koreni” Sloboda Mićalović nije bez razloga maestralno odigrala lik Simke

Ovaj lik se svim silama bori da dobije potomstvo kako se ne bi ugasila loza Katića. Sličan problem imala je i glumica, koja se godinama borila da ona i njen suprug Vojin Ćetković dobiju dete. U tome im je, kako Kurir saznaje, pomogla čudotvorna loza sa Hilandara koju im je iz manastira doneo Ivan Bosiljčić.

 

View this post on Instagram

 

Pokusaj selfija u Parizu……

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on


Slobodi i Vojinu dugo je trebalo da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi – ulozi roditelja. Glumački par godinama je radio na potomstvu, ali bezuspešno, sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara.

Čudotvorni lek protiv raka: Hilandarski monasi prave besplatni eliksir zbog kojeg ceo svet dolazi po spas

To je pre nekoliko godina u jednoj televizijskoj emisiji otkrio je njihov porodični prijatelj.

“Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je, takođe, prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatelja, jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, oni su dobili bliznakinje Veru i Milu”, otkrio je on tada.

Inače, Ivan Bosiljčić poznat je kao veliki vernik, baš kao i njegova supruga, pop pevačica Jelena Tomašević, sa kojom ima ćerku Ninu.

 

View this post on Instagram

 

Hvala svima na lepim komentarima. #simka#koreni#rts

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Popularna glumica inače nikada nije želela da komentariše svoju borbu za potomstvo i način na koji je u njoj pobedila, ali je ulogom Simke maestralno dočarala lik žene čija je životna misija da postane majka. U živopisnim selima Gornji Račnik i Bagrdan, nedaleko od Jagodine, Sloboda je snimala seriju “Koreni”, po istoimenom romanu Dobrice Ćosića. O svojoj ulozi, glumica je nedavno pričala za Kurir.

Kako je Japanac postao najveći Srbin: Krstio se na Hilandaru, sad se zove Sava Hilandarac

“Zahvalno je za svakog glumca kad tumači lik iz literature. Simka je jedinstvena žena u srpskoj književnosti, kompleksna i slojevita. Uloga mi je došla u pravom trenutku, kad je u pitanju moja glumačka zrelost. Simka je svedok jedne porodične nesreće i gašenja loze Katića. Ona uspeva, kao što Ćosić kaže, da pronađe način da im se loza ne ugasi. Velika je stvar što se RTS potrudio da podrži jedan skup projekat. Danas se gubi osećaj za lepo, estetiku, osećaj za moral, a oni se bore da opstanemo kao nacija. Bez kulture i obrazovanja nema nam mrdanja”, rekla je Sloboda.

 

View this post on Instagram

 

❤ #Repost @ivanbosiljcicofficial (@get_repost) ・・・ Kakav film!! @starisbornmovie

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on


Podsetimo, Vojin i Sloboda su odmah po stupanju u brak imali veliku želju da dobiju potomke, a kada je ostala u drugom stanju, zbog komplikovane trudnoće, glumica je morala da miruje, što joj nije teško palo. Otkazala je sve poslovne obaveze i trudničke dane je provodila odmarajući se. Svojevremeno je glumica pričala za medije kako je priželjkivala blizance, ali i da se veoma iznenadila kada je saznala da joj se želja ostvarila.

“Ja sam prva u svojoj familiji koja je dobila blizance, dok ih sa Vojinove strane ima stric. Iako sam u dubini duše to žarko želela, bila sam u šoku usled neizvesnosti koju sa sobom blizanačka trudnoća nosi. Tata je od početka želeo ćerkicu i želja mu se dvostruko ostvarila”, rekla je tada Sloboda.

Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova” još 2002. godine. Pet godina kasnije, u septembru 2007. godine, verili su se na romantičnom putovanju po Siciliji, a 20. maja 2008. godine su se venčali. U januaru 2010. godine glumački par dobio je bliznakinje Veru i Milu.

(telegraf.rs, youtube printscreen, Instagram)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2018. GODINE: Blizanci nemojte potiskivati svoju intuiciju, Device ne možete promeniti nečije mišljenje
NAREDNA VEST(FOTO) Ruski lider prikazan u stripu: Vladimir Putin oči u oči sa Supermenom