Home Vesti Ljubavni horoskop (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Ovnovi ponekad i...

Ljubavni horoskop (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Ovnovi ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar« ako ih pravilno vrednujete, Bikovi ako ste slobodni, vaše strasti će biti pojačane i bićete više zainteresovani za avanture nego za ozbiljnu vezu

1316
0

Blizanci preterana doza hrabrosti ili avanturizma može da ugrozi vaš odnos sa ljubavnim partnerom

Ovan
Iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobuđuju i novu sumnju. Pokušavate da shvatite šta se dešava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vašoj blizini i dometu. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne volite sporednu ulogu. Ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar«, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja Vas podstiče na maštovitije emotivno izražavanje. Priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.

Bik
Ako ste u vezi: Poželjno je da više razgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima, jer će vam to pomoći da lakše izađete na kraj sa finansijskim zahtevima i potrebama koje će vas u ovom periodu opterećivati. Vaš partner će podržati vaše predloge i vaša nastojanja u ostvarivanju ciljeva, ali neće moći da vas podrži i finansijski u potpunosti. U vezi zajedničkih ciljeva i načina njihovog ostvarivanja neophodno je da budete pažljivi u odnosima sa partnerom jer se nećete oko svega složiti i oboje možete po nekim pitanjima da zauzmete tvrdokorne stavove, što može dovesti do nesuglasica i sukoba. Više fleksibilnosti će vam biti potrebno i potrudite se oko toga.
Ako ste slobodni: Vaše strasti će biti pojačane i bićete više zainteresovani za avanture nego za ozbiljnu vezu. Vaši seksualni apetiti će se pojačati i tragaćete za novim uzbuđenjima. Tragaćete za osobom naglašeno vatrenog temperamenta koja će u vama pokrenuti deo koji ste zapostavili. Takav partner će vam pomoći da se oslobodite. Potreban vam je neko ko će umeti da dominira jer nećete imati strpljenja sa osobama koje oklevaju, koje su nesigurne i odugovlače da vam direktno priđu.

Blizanci
U skladu sa svojim osnovnim raspoloženjem, temperamentom i emotivnim afinitetima umete da delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte ulazak u »zabranjenu zonu« ili koketiranje sa osobom koja deluje suviše izazovno. Preterana doza hrabrosti ili avanturizma može da ugrozi Vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život, nego što Vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja klasičan primer »emotivne slabosti«.

Rak
Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

Lav
Usamljenim osobama predstoje, čak dve emotivne prilike. Da, više osoba je ozbiljno zainteresovano za vas, a ni vi niste ni malo ravnodušni. No, vladar vašeg znaka upozorava, te vi kaskate za dešavanjima, ili sebe nepotrebno sputavate i kočite, ili još uvek razmišljate o nekoj emotivnoj prošlosti. Šta god da je od ovoga u pitanju, ne bi valjalo da propuštate prilike, pogotovo što one ne izgledaju ni malo loše. Presecite i odlučite se već jednom. U vašim emotivnim i bračnim relacijama još ove nedelje stoje veliki problemi. Šta više, ovaj period čak može biti nakupljanje i kulminacija svega što se loše odvijalo u proteklom periodu. Kao da mora da nastane ljubavni košmar da bi se iz njega izrodilo zadovoljavajuće rešenje.

Devica
Previše ste osetljivi, pogotovo početkom ovog perioda, kada Mesec aspektuje vaš znak, zbog čega čete većinu stvari doživljavati intenzivnije nego obično. Zbog smanjene objektivnisti, od sitnice koju inače ne biste primetili u drugoj situaciji, pravićete velike probleme. Uživate u porodičnoj atmosferi. Krajnje je vreme da proredite izlaske i da više vremena provodite u kući sa voljenom osobom i članovima porodice.

Vaga
Verovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana malo će toga ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

Škorpion
Potreba za sigurnošću u privatnom životu biće naglašena ovih dana. Ipak, ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

Strelac
Ako ste u vezi: Vaš osnos sa partnerom će biti vrlo blizak, jer će se ovaj oslanjati na vas u mnogo čemu. Biće vam privržen i delovaće kao da se ponovo zaljubio u vas, kao kada je vaša veza bila na početku. Iskoristite ove trenutke za zajedničke aktivnosti i za intimne trenutke udvoje. Nemate često priliku da uživate u takvim trenucima. Umećete da voljenoj osobi dodelite poneki kompliment i da pokažete više inicijative za zajedničke aktivnosti. Unećete i više dinamike u vađu emotivnu vezu. Iznenadićete prijatno svog partnera tako što ćete izdvojiti veću sumu novca za vredan poklon ili kraći izlet ili vikend putovanje gde ćete se oboje dobro provesti i uživati.
Ako ste slobodni: Bićete direktni i jasno ćete staviti do znanja osobi iz vaše bliže okoline koju srećete već duže vreme na putu do prodavnice kako biste voleli da se nađete na kafi i pozvaćete je da izađe sa vama. Nadajte se pozitivnom odgovoru ali imajte u vidu da vaša simpatija neće lako pasti na vaš šarm i da ćete trebati da se svojski potrudite. Posebno obratite pažnju da vam je neophodan istinski šarm i lepi maniri, jer ćete biti skloni da to ispustite iz vida.

Jarac
U optimističnom raspoloženju uživate u različitim situacijama. Povremeno se nalazite u fazi »emotivnog privida« i na subjektivan način procenjujete nečije ponašanje. Stalo Vam je da ostvarite zajedničke planove, ali nikako da uskladite svoj ljubavni ritam sa bliskom osobom. Stvari koje Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju suprotan efekat ili negodovanje. Pokažete dobru volju i više razumevanja za nečije »slabosti«. Potrebno je da pronađete »skladniju formulu« u emotivnom zbližavanju. »Dramski zaplet« u ljubavnoj vezi ili u zajedničkom životu, dodatno u Vama podstiče nove strasti i želju za ljubavnim kontaktima.

Vodolija
Pažljivo analizirate svoju ljubavnu vezu i razmišljate o nekim budućim planovima. Stalo Vam je da sredite svoj ljubavni život u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Prati Vas i loš emotivni dijalog. Stvari koje po Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju suprotan efekat ili negodovanje. Pokažite više diskrecije u iznenadnim susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete novu »ljubavnu varnicu«. Nemojte sebi dozvoliti da se zanesete na pogrešnu stranu, uskladite svoje misli i osećanja. Umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim »izvorima radosti«.

Ribe
Ako ste u vezi: Rapoloženi ste za zabavu, izlaske i druženja. Iskoristite ovaj period da osmislite dobar provod za vas i vašeg bračnog ili emotivnog partnera. tako ćete uneti više dinamike i vaš odnos i sprečiti da vas obuzme monotonija. Kasnije ćete imati pojačanu potrebu za intimnim trenucima udvoje. Naći ćete više vremena za vas i vašeg partnera. najviše će vam prijati oni momenti kada ćete biti sami, samo vas dvoje i kada ćete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom. Mada nećete imati pri tome dobar osećaj za romantiku, unećete nekakve inovacije u zajedničku atmosferu, što će sasvim adekvatno nadomestiti manjak romantike.
Ako ste slobodni:Osećaćete potrebu za potvrdom vaših ličnih vrednosti od strane jedne osobe koja vas privlači. Ta osoba je dovoljna samoj sebi i nema osećaj za druge, ali će vama upravo ta osoba predstavljati izazov i bićete motivisani da je osvojite kako bi vam odala priznanje. Prilikom osvajanja nećete koristiti konvencionalne metode, nego ćete biti originalni u svom nastupu, čime ćete pridobiti pažnju koju želite. Tek kada dobijete priznanje, odlučićete da li ćete ući u novu vezu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTSrećni dani (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Vage osmislite dobar redosled poteza:u utorak, četvrtak i subotu, Škorpije računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 9. OKTOBAR 2018. GODINE: Ribe neko pokušava da vam nametne stroga pravila ponašanja, Device podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje