Home Vesti Nedeljni horoskop (24. septembar – 1. oktobar 2018. godine): Rakovi nemojte propustiti...

Nedeljni horoskop (24. septembar – 1. oktobar 2018. godine): Rakovi nemojte propustiti dobru priliku za dodatnom zaradom, Lavovi na samouveren način sprovodite sve odluke na poslu

1637
0

Device prihvatite jednu interesantnu poslovnu ponudu

Ovan
Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika umete da se nastupite, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, ali ljubavna sreća je dostižna ako zaista verujete u sve mogućnosti zajedničkog uticaja i prilagođavanja.

Bik
Priželjkujete da se ostvare neke važne promene u vašem okruženju. Važno je da budete dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronađete neko idealno rešenje nepotrebno se opterećujete sa različitim detaljima. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu i sjajno se usklađujete u odnosu sa partnerom. Vreme je da uživate, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

Blizanci
Umete da pronađete neka zaobilazna ili vrlo efikasna rešenja. Važno je da ispoštujete zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje. Očekuje vas podrška sa više strana. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem bliskom društvu, bez opterećenja o suvšinim pravilima ili predrasudama o zajedničkoj sreći.

Rak
Primećujete da okolina na vas vrši neki vid pritiska i ne dopadaju vam se tonovi koje prepoznajete kod određenih saradnika. Ipak, zarad zajedničkog uspeha prihvatite kompromisna neka rešenja ili dogovore. Nemojte propustiti dobru priliku za dodatnom zaradom. Zadovoljstvo koje vas ispunjava u odnosu sa partnerom i harmonija koja vas prati u porodičnom životu, pozitivno se reflektuje na vaše kompletno samopouzdanje. Opustite se uz bliske osobe.

Lav
U odnosu na ostale saradnike vi se izdvajate se po svojoj energičnosti i uspešnosti, na samouveren način sprovodite sve odluke. Neko sa velikim simpatijama prati vaše aktivnosti i daje vam podršku. Potrudite se da uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje. Nedostaju vam strpljenje i taktičnost.

Devica
Imate svoju viziju i spremni ste da istrajete na putu do cilja koji ste sebi postavili. Moraćete da se suočite i sa nekim manje prijatnim situacijama, ali u svom duhovitom stilu ostavićete dobar utisak i na one kojima niste mnogo simpatični. Prihvatite jednu interesantnu poslovnu ponudu. U ljubavnom životu promene koje priželjkujete za sada nema ni u naznakama, ali samo zahvaljujući velikoj upornosti uspevate da privolite partnera da promeni svoje mišljenje.

Vaga
Potrudite se da budete dovoljno promišljeni pred poslovnim partnerima i naročito, pre osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi vaše izjave u svoju korist. Ipak, poslovna strategija koju sprovodite donosi delimične rezultate. U ljubavnom odnosu doživljavate novo osporavanje, jer ono što činite nije po ukusu voljene osobe. U drugim neformalnim susretima, čak ne uspevate da privučete nečiju pažnju ni uz pomoć “oprobanih ljubavnih trikova”.

Škorpion
Potrebno vam je mnogo snage i strpljenja, pre nego što okončate neki poslovni nesporazum. Ne možete ignorisati zahteve koje vam nameće jedna uticajna osoba. Ipak, svaki trud se na kraju isplati i u tome će se pokazati vaša poslovna umešnost i uspeh. U ljubavnom životu, nemojte neprekidno kritikovati i preuveličavati partnerove mane. Mudro sačekajte da partner prvi progovori ili da vam se poveri, tek nakon zajedničkog razgovora povucite neke važne “poteze”.

Strelac
Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Jarac
Osmislite dobar redosled poteza kako biste obezbedili podršku okoline i uspešne rezultate. Potrebni su vam diplomatski maniri i kompromisna varijanta, kao uspesna formula koja donosi korisna ili dugorocnija rešenja. Dovoljni su vam mali emotivni podsticaji, da biste osetili veliki zanos ili sreću u blizini voljene osobe.

Vodolija
Ako sebi postavljate visoke standarde na vama je i da ih ispunjavate, bez primedbe ili odlaganja. Možete da se ugledate na jednu osobu iz svog bližeg okruženja i da primenjujete slična pravila u poslovanju. Sada je povoljan trenutak da definišete razna pitanja koja se tiču zajedničkog rada ili partnerstva. Često analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete različite dileme koje vas prate. Ipak, postoje odgovori do kojih se ne stiže lako.

Ribe
Nalazite u dobroj formi i pripremljeni ste na niz poslovnih aktivnosti koje sprovodite u dogovoru sa proverenim timom saradnika i bliskih prijatelja. To što raspolažete sa preciznim informacijama biće vam od velike koristi i predstavlja vašu prednost u odnosu na poslovnu konkurenciju. Ako osećate nedostatak emotivne inspiracije, onda nemojte krivicu prebacivati na svog ljubavnog partnera već budite dovoljno samokritični. Moguće su česte ljubavne nesuglasice i razmirice.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 24. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Bikovi veći deo radnih obaveza prebacujete na okolinu, Blizanci razgovor i relaksacija deluju pozitivno na vaše psihičko stanje
NAREDNA VESTSrećni dani (24. septembar – 1. oktobar 2018. godine): Škorpije računajte na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh ili dobitak, Strelčevi izbegavajte neke ekstremne situacije u sredu i petak