Home Vesti Nedeljni horoskop (4. mart – 11. mart) 2019. godine: Rakovi obratite pažnju...

Nedeljni horoskop (4. mart – 11. mart) 2019. godine: Rakovi obratite pažnju na sve što može da vam pomogne u sprovođenju planova koje imate, Lavovi taktika koju primenjujete daje sjajne rezultate na više polja

1164
0
Pevačice, glumice i jedna misica: Ovo su 8 najlepših žena nekadašnje SFRJ

Device uspeh će vas pratiti na finansijskom polju, tako da ćete imati priliku u povezivanju poslovnih i privatnih interesa

Ovan
Važno je da pravilno testirate sve informacije sa kojima raspolažete i da udružite svoje interese sa osobom koja se nalazi na nekom visokom nivou. Očekuje vas uspeh ili rezultati u poslovima koji se dobro kotiraju među saradnicima. Imate dobru ljubavnu strategiju, tako da ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na na nečiju oštru reakciju. Obradovaće vas neka neobična poznanstva, zanimljivi susreti ili neko kraće putovanje.

Bik
Delujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vreme dobar savet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se rešiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj emotivne nesigurnosti.

Blizanci
Delujete vrlo promišljeno u svakoj situaciji kada se od vas očekuje da ispunite određenu obavezu. Saradnici poštuju vaše zasluge u nekim zajedničkim aktivnostima i spremni su da vas nagrade za sve što ste učinili. Neko od prijatelja će vas iznenaditi na izuzetan način. U odnosu sa voljenom osobom, nema potrebe da uporno ponavljate pitanja na koja ne dobijate odgovore. Pokušajte da promenite svoju ljubavnu taktilu i sve će se promeniti na bolje.

Rak
Dobro ste informisani o novim prilikama na poslovnoj sceni i posebno obraćate pažnju na sve što može da vam pomogne u sprovođenju planova koje imate. Važno je da pridobijete nečije poverenje kako biste spojili poslovne i privatne interese. Osećate veliki zanos i potrebu da proverite svoju ljubavnu sreću ili naklonost.

Lav
Taktika koju primenjujete daje sjajne rezultate na više polja. Imate dobar predoćecaj kada treba da pokrenete veću akciju i na osnovu svoje intuicije donosite ispravnu odluku, bez obzira na zadatu temu ili na pitanja kojima se bavite. Važno je da uskladite svoja interesovanja sa raznim zahtevima koje imaju bliske osobe iz vašeg okruženja. U svom tipicnom maniru i uz obilje emocija, učinite sve što je potrebno da usrećite osobu do koje vam je najviše stalo.

Devica
Osećate dodatni priliv kreativne energije i spremni ste da se maksimalno angažujete u više pravaca. Dobijate podršku u svojoj okolini, što će vam olakšati mnoge situacije kroz koje prolazite. Uspeh će vas pratiti i na finansijskom polju, tako da imate sjajnu priliku u povezivanju poslovnih i privatnih interesa. Partner u vama neprekidno podstiče ljubavni zanos i neku skrivenu snagu. Potrudite se da delujete zanosno i da uskladite svoje afinitete u odnosu sa partnerom.

Vaga
Delujete snalažljivo i vrlo sugestivno na svoju okolinu, ali to još uvek nije dovoljno da u potpunosti ispunite sve svoje ciljeve. Potrebno je da se precizno dogovorite o zajedničkim rešenjima i da bolje zaštitite svoje poslovne interese. Prihvatite savet koji dobijate od jedne uticajne osobe. Uskoro ćete detaljnije analizirati svoj ljubavni život. Pokažite više emotivnog sluha ili tolerancije, nema potrebe da komplikujete svoj odnos sa jednom bliskom osobom.

Škorpion
Umete da ostavite sjajan utisak na svoje okruženje, jer imate jaku volju i skoro sve što činite ima dobar predznak. Vaša afirmativna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspešne rezultate na raznim stranama. U odnosu sa partnerom sreća je dostižna, kada verujete u sve mogućnosti ljubavnih uticaja i prilagođavanja.

Strelac
Vešto umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja,predstavljaju vaš glavni adut u raznim poslovnim susretima. Obratite pažnju na bliske osobe. Potrebno vam je nečije prisustvo ili emotivna naklonost, kako biste uživali u novim događajima.

Jarac
U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Vodolija
Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite sve korisne sugestije ili reči kritike koje vam upućuju bliski saradnici. Želeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Ribe
Vaši saradnici ili prijatelji unose konfuziju u vaše zajedničke planove i zbog toga se osećate prilično frustrirano. Razmislite na koji način bi trebalo da zaštitite svoje poslovne, privatne ili imovinske interese. Pri tome, nemojte zaboraviti da sve ima svoju cenu i da neko od vas očekuje određenu protivuslugu. Obratite pažnju na svoje psiho-fizičko stanje i raspoloženje. Unesite više vedrine u svoj ljubavni život. Sada treba da se oslonite na svog partnera.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTSrećni dani (4. mart – 11. mart) 2019. godine: Škorpije obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u utorak i subotu, Vage nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (4. mart – 11. mart) 2019. godine: Ovnovi moguća su previranja ili nesporazumi u odnosima, Blizanci shvatićete da nemate kud i da treba da prihvatite stanje kakvo jeste