Home Vesti Nedeljni horoskop (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Ovnovi vaša energičnost...

Nedeljni horoskop (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Ovnovi vaša energičnost deluje impresivno, Bikovi važno je da pridobijete nečije poverenje kako biste spojili poslovne i privatne interese

1061
0

Ribe partner deluje pozitivno na vaše raspoloženje, sada mnoge stvari vidite drugačijim očima i sa više optimizma

Ovan
Postavili ste listu ciljeva koje želite da ispunite u narednom periodu i delujete vrlo odlučno u raznim situacijama pred saradnicima. Nemate mnogo razumevanja za nečije izgovore i nikako ne želite da čujete reči odbijanja, bez obzira sa čije strane da dolaze. Vaša energičnost deluje impresivno. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza ili diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nije sve onako, kao što vam se čini na prvi pogled.

Bik
Dobro ste informisani o novim prilikama na poslovnoj sceni i posebno obraćate pažnju na sve što može da vam pomogne u sprovođenju planova koje imate. Važno je da pridobijete nečije poverenje kako biste spojili poslovne i privatne interese. Osećate veliki zanos i potrebu da proverite svoju ljubavnu sreću ili naklonost.

Blizanci
U dogovoru sa saradnicima sada na uspešan način možete da reštite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finanskijskih zahteva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete. Važno je da delujete pozitivno na svet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promene.

Rak
Delujete afirmativno prema svojoj okolini i imate sluha za savremene ideje koje predlažu saradnici. Važno je da podstičete zajedničke akcije kako biste u najkraćem roku ostvarili što više ciljeva. Uz nečiju asistenciju uspećete da rešite i neke finansijske obaveze. U odnosu sa partnerom stalo vam je da utvrdite sve sličnosti koje postoje u emotivnom privlačenju ili razlike koje vas udaljavaju. Važno je da se uzajamno razumete i podržavate.

Lav
Na vrlo efikasan način umete da sprovedete različita pravila uspešnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namere.

Devica
Aktivno učestvujete u svim važnim događajima i ništa ne propuštate da vam izmakne iz nadležnosti ili polja interesovanja koja imate. Dobro je da nastavite saradnju koja će vam doneti poslovne poene i lično zadovoljstvo. Uverićete se da je bolje neke stvari mudro prećutiti, nego zagovarati dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu.

Vaga
Napravili ste dobru poslovnu procenu, preostaje vam još da dokažete svoju umešnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva koji su od zajedničkog interesa. Neko uporno pokušava da vas nagovori da preuzmete i određeni finansijski rizik, ali vi odbijate da učestvujete u nepoznatim situacijama. Povremeno umete da delujete tajanstveno pred svojim ljubavnim partnerom, što unosi i određenu draž u vaš zajednički odnos. Posvetite više vremna svojoj porodici.

Škorpion
U odnosu na ostale saradnike vi se izdvajate se po svojoj energičnosti i uspešnosti, na samouveren način sprovodite sve odluke. Neko sa velikim simpatijama prati vaše aktivnosti i daje vam podršku. Potrudite se da uskladite svoje želje i mogućnosti u odnosu na partnerovo raspoloženje. Nedostaju vam strpljenje i taktičnost.

Strelac
Jasno vam je da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni izmiču kontroli i to ne treba posebno da vas zabrinjava. Nema razloga da vas trenutna situacija obeshrabri, sačekajte na bolje uslove u kojima ćete preuzeti inicijativu u pravoj meri. Važno je da mudro sačuvate sve svoje interese. Imate utisak da se polako udaljavate od voljene osobe ili od zajedničkih planova. Proverite svoje sumnje i razgovarajte otvoreno sa svojim partnerom.

Jarac
Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće, tako da niko od saradnika ne sumnja u vaše planove i praktične sposobnosti. Očekuju vas uspešni rezultati. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički poslovni interesi. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i ljubavne želje. Osoba koja vas obasipa emotivnom pažnjom ume da vas inspiriše i navede na aktivnu ulogu u zajedničkom odnosu.

Vodolija
Napravili ste dobru poslovnu procenu i sada vam preostaje da sprovedete u delo sve što ste pažljivo planirali. Neko će vam velikodušno izaći u susret i podržaće vas u odlučujućim situacijama. U ljubavnom životu priželjkujete više iskrenosti i nežnosti, ali imate utisak da vas neko zavarava. Povremeno preterujete u svojoj sumnjičavosti. Bolje je da otvoreno razgovarate sa partnerom o zajedničkim dilemama koje vas opterećuju.

Ribe
Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, poželjno je da proširite svoje saznanje iz raznih oblasti. Nema potrebe da donosite brzoplete odluke ili da ulazite u neke rivalske odnose. Izbegavajte finansijski rizik. Partner deluje pozitivno na vaše raspoloženje, sada mnoge stvari vidite drugačijim očima i sa više optimizma. Sada u nečijoj blizini osećate dobro raspoloženje, emotivni zanos ili prolećni polet.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2018. GODINE: Ćudljivost Bikova zagonetka za partnera, loša komunikacija sputava Device
NAREDNA VESTSrećni dani (5. novembar – 12. novembar 2018. godine): Lavovi vaši srećni dani su utorak, četvrtak i nedelja, Rakovi važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije