Home Pravila i uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja

Molimo vas da pažljivo pročitate pravila i uslove korišcenja sajta sajkaca.rs. Pristupanjem i korišcenjem ovog sajta slažete se sa uslovima i pravilima opisanim u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa ovim pravilima i uslovima, nemojte koristiti sajt. Zabranjeno je koristiti ovaj sajt i bilo koji njegov deo u nezakonite svrhe.
Sajt sajkaca.rs zadržava pravo da bez najave promeni pravila i uslove korišcenja.

Politika privatnosti

sajkaca.rs se zalaže za očuvanje vaše privatnosti. Sajt nece distribuirati ni prodavati privatne podatke trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.
Sajt može, u skladu sa zakonom, prikupljati neke podatke o svojim korisnicima, dobijene tokom korišcenja sajta. Ove podatke sajkaca.rs može koristiti za poboljšanje i prilagodjavanje sajta i njegovog sadržaja.
Prikupljene lične podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, sajkaca.rs neće bez dozvole korisnika prodavati i distribuirati. sajkaca.rs zadržava pravo korišćenja ovih podataka u slučaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitog korišcenja od strane korisnika koji su napravili prekršaj, a u cilju zaštite oštećenih korisnika.

Vlasnička i autorska prava

Sajt sajkaca.rs sastoji se od vlastitih sadržaja, autorskog teksta, sadržaja partnera i oglašavača, besplatnih sadržaja, sadržaja koje su kreirali i poslali posetioci i vezama ka spoljašnjim stranicama. Sve sadržaje posetioci koriste na vlastitu odgovornost i sajt  sajkaca.rs ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišcenjem sajta.  sajkaca.rs može koristiti autorske sadržaje koje su poslali korisnici sajta, u okviru samog sajta sajkaca.rs, i u svoje marketinške aktivnosti, bez saglasnosti autora i bez novčane nadoknadne. Neovlašceno korišćenje bilo kog dela sajta od strane trećih lica, bez dozvole vlasnika autorskih prava i sajkaca.rs smatra se kršenjem autorskih prava. Ukoliko smatrate da je  sajkaca.rs ili neko od korisnika sajta povredio vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavestite, a sporni sadržaj će, nakon provere, biti uklonjen i po potrebi će biti preduzete druge zakonske mere.

Spoljašnje veze

Sajt  sajkaca.rs sadrži spoljašnje veze (linkove) ka stranicama izvan sajta. sajkaca.rs se ne smatra odgovornim za sadržaje izvan vlastitog sajta.

Slanje fotografija i tekstova

Sajt sajkaca.rs omogućava svojim korisnicima da pošalju svoje fotografije i tekstove. Sajt ima pravo da obriše ili ne objavi poslate fotografije i tekstove, ukoliko smatra da oni ne zadovoljavaju standarde ili nisu odgovarajućeg kvaliteta, kao i ukoliko oni svojim sadržajem krše pravila sajta. Sajt sajkaca.rs prikazuje korisničko ime korisnika koji je poslao fotografije i tekstove, i pretpostavlja da su oni njegovo vlasništvo. U slučaju eventualnog kršenja autorskih prava, svu odgovornost snosi korisnik koji je poslao fotografije i tekstove. Slanjem fotografija i tekstova korisnik daje pravo sajtu  sajkaca.rs da ih dalje koristi za potrebe sajta.

Izvod iz pravila sajta

Sajt sajkaca.rs nije odgovoran za poruke koje članovi postavljaju na sajtu i ne daje nikakvu garanciju za tačnost, kompletnost ili korisnost bilo koje od poruka.
Svaka poruka izražava stav autora poruke, a ne stav vlasnika sajta. Ukoliko neko od članova misli da je bilo koja poruka neprikladna, može kontaktirati sajt putem odgovarajuceg formulara ili email-a. Korišćenjem sajta sajkaca.rs prihvatate ova pravila i uslove korišćenja.

Pravila i uslove korišenja.
Nije dozvoljeno koristiti sajt za slanje bilo kakavog materijala koji je lažan, netačan, uvredljiv, vulgaran, sramotan, seksualno orijentisan, preteći, invezivan za privatnost neke osobe ili je na neki drugi način u suprotnosti sa zakonom. Na sajtu nije dozvoljeno postavljati materijal koji ima autorska prava osim ako su autorska prava vaša.
Na sajtu nije dozvoljeno reklamiranje. Za mogućnosti saradnje molimo da nas kontaktirate putem e-mejla.

sajkaca.rs