Home Vesti “Prođe godina, prolete…”: Emotivni status žene Nebojše Glogovca na dan koji najviše...

“Prođe godina, prolete…”: Emotivni status žene Nebojše Glogovca na dan koji najviše boli njegovu porodicu

2335
0

Povodom godišnjice smrti Nebojše Glogovca oglasila se Milica Šćepanović

Legendarni srpski glumac Nebojša Glogovac preminuo je pre tačno godinu dana, a povodom ove tužne godišnjice oglasila se njegova nevenčana supruga Milica Šćepanović. Ona je na Instagramu objavila emotivnu fotografiju na kojoj grli Nebojšu i status koji je mnoge rastužio:

 

View this post on Instagram

 

– Prodje godina, prolete… – Kako misliš, prolete? – Pa brzo prošla. – Zar ovo nije najduža i najbolnija godina od kad je Vremena? … – E, a koje je boje? – Šta, godina? – Ne, koje je boje Bol? – Crne, pretpostavljaš. Najcrnje crne koju možeš da zamisliš. Crnilo. Crno, kao potpuni besmisao. Crno, kao prazan ponor. Crno, kao nema i neće biti. Crno, kao loša namera. Kao važno pitanje bez odgovora. Kao gubitak vere. Kao nemoć. Kao pogled u ludilo, sa ivice ludila. Crno, kao odlazeće oči. Kao udah bez izdaha. Kao izdah bez udaha. Zagrljaj u prazno. Mrak toliki, da ne znaš gde počinješ i gde se završavaš. – Ali crno i nije boja. – Tako kažu. Crno je potpuno odsustvo Svetlosti. Pa eto. – Ali ti imaš Sunce. – Imamo. Ljubavlju. – A to, što boli…. Je li to Bol ili Tuga ili…šta je? – Ne znam.I Strah je. I Ljutnja. I Očaj. Sve je. – A ukus? Kakvog je ukusa? – Bez ukusa je. Čini upravo da svi ukusi nestanu. – A kolika je…ta Bol? – Ceo si Bol. Tako, prosto boli. Nije što želi da boli, nego ne može drugačije. – Sve Vreme? – Vreme, ha! – Pa kako se tako živi? Je l biva lakše? I Ljubav, gde je ona? – Tu je i Ljubav, sve Vreme. – Pa šta ona radi? – Prvo bude deo Bola, od crnog je ne razaznaješ. A onda se polako pribere, strese crnilo, otvori prozore da udje Svetlost, da vidiš boje. Hrani te, da porasteš. Jer Bol je ista, sve Vreme, ali ti moraš da porasteš, da bi mogao da je nosiš, tu toliku Bol. – A onda? – Onda Ljubav prigrli Bol. Uostalom, Bol je tu zbog Ljubavi. I tako zajedno žive. Mislim zauvek, ako to postoji. Odvojeni, a jedno. Ljubav i Bol. – I Sunce? – Da, i Sunce. Sunce je Život.

A post shared by Milica Glogovac (@laperiodistaindependiente) on

Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine u 49. godini od raka pluća.

(Instagram)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 10. FEBRUAR 2019. GODINE: Rakovi izbegavajte poslovnu raspravu, Strelčevi neko kvari vaš plan ili dogovor koji imate sa voljenom osobom
NAREDNA VESTČesma Mehmed Paše Sokolovića na Kalemegdanu: Jedan od dragulja srpske istorije