Home Vesti Srećni dani (1. april – 8. april) 2019. godine: Vodolije računajte na...

Srećni dani (1. april – 8. april) 2019. godine: Vodolije računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje, Jarčevi izbegavajte sve rivalske odnose koji loše utiču na vašu koncentraciju u sredu i petak

1664
0

Ribe nemojte dozvoliti da vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak

Ovan
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Bik
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i prati Vas niz srećnih okolnosti. Dobitak je moguć u ponedeljak, petak i subotu . Oslonite se na svoju intuiciju i upotrebite najjače adute kada se nalazite u zoni dobitka. Nemojte dozvoliti da neko od suigrača ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i četvrtak.

Blizanci
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite da definišete i listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Proverite svoju sreću u utorak, sredu i nedelju. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u petak i subotu.

Rak
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju, jer svaka takmičarska faza može imati odlučujuće značenje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, petak i nedelju . Računajte i na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u četvrtak i subotu.

Lav
Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo, ali blic procena ume lako da zavara. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali najbolju poziciju u ponedeljak i nedelju. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u utorak, četvrtak i subotu.

Devica
Nalazite se u promenljivoj formi i pokušavate da zadržite dobru poziciju. Možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u ponedeljak, četvrtak i subotu . Sačuvajte dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i petak.

Vaga
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi, ali dobra taktika može da Vam obezbedi određeni uspeh. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u utorak i nedelju.

Škorpion
Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju u sredu, četvrtak i subotu. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose u ponedeljak i nedelju.

Strelac
Novi događaji na takmičarskoj sceni upućuju na veći oprez prilikom uloga. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Vodolije, Blizanaca ili Lava u sredu i nedelju.

Jarac
Ponekad sve može da se promeni u određenom momentu ili u završnoj fazi igre. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Izbegavajte sve rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u sredu i petak. Upotrebite dobru taktiku i adute u ponedeljak, utorak i četvrtak.

Vodolija
Ponekad je teško napraviti dobru procenu u događajima na takmičarskoj sceni i potrebna je stoga selekcija pri izboru ciljeva. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Ribe
Upotreba dobre strategije može da Vam omogući povlašćenu poziciju u odnosu na ostale takmičare. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u utorak, petak i nedelju. Ali, nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 1. APRIIL 2019. GODINE: Blizanci preterujete u različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike, Rakovi izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa
NAREDNA VESTVoditeljka Slagalice dva puta se borila s tumorom: Krila je od svih kroz šta prolazi, a doktor je otkrio šta je bio okidač