Home Vesti Srećni dani (24. septembar – 1. oktobar 2018. godine): Škorpije računajte na...

Srećni dani (24. septembar – 1. oktobar 2018. godine): Škorpije računajte na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh ili dobitak, Strelčevi izbegavajte neke ekstremne situacije u sredu i petak

1238
0

Vage obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u četvrtak i nedelju

Ovan
Krajnji uspeh proizilazi iz dobrih procena i veštine brzog prilagođavanja na novu priliku. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na dela u utorak,sredu i petak . Računajte na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i da izbegavate zonu viskog rizika u četvrtak i subotu.

Bik
Osećate pojačani takmičarski impuls ili potrebu da ostvarite glavnu premiju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 4, 10, 22, 31, 40, 53, 69 i 71. Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i nedelja. Potrudite se da vešto nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i četvrtak.

Blizanci
Važno je da računate na pozitivne uticaje neparnih brojeva. Takmičarska pozicija može iznenada da se promeni u Vašu korist, posebno ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i petak. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte zaoštrene rivalske odnose u subotu i nedelju.

Rak
Zainteresovani ste za nove takmičarske kombinacije i imate dobar impuls koji Vas navodi na veću akciju. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, petak, subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Jarca, Škorpiona, Strelca ili Raka u četvrtak i nedelju.

Lav
Moguće je da ostvarite premiju ili iznenadni uspeh, ako u pravom trenutku upotrebite neke skrivene adute. Sve takmičarske kombinacije možete da svrstate u dve osnovne kategorije. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, sredu i petak. U zoni rizika, važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u utorak i četvrtak.

Devica
Uz sve hazarderske manire potreban Vam je i dobar ritam kako biste ispratili najvažniju situaciju na takmičarskoj sceni. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u sredu, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Lava, Ovna ili Strelca u četvrtak i nedelju.

Vaga
Na Vama je da napravite strogu selekciju prilikom izbora prioritetnih ciljeva, jer nije dozvoljeno sve što biste želeli. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, petak i subotu. Ako Vas neko ometa, sačuvajte određenu distancu i obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u četvrtak i nedelju.

Škorpion
Ponekad je teško predvideti reakciju suigrača, najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, sredu i nedelju. Računajte na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh ili dobitak. Sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli u četvrtak i subotu.

Strelac
Postoje različite mogućnosti izbora, ali važno je da postavite visoke standarde u odnosu na svoje afinitete. Slobodno uvećajte svoj ulog u skladu sa pravim izazovom. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, utorak i četvrtak. Izbegavajte neke ekstremne situacije u sredu i petak.

Jarac
Niz okolnosti Vas indirektno opominje da promenite svoju početnu taktiku ili da se bolje prilagodite na nove uslove igre. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Ovna, Škorpiona, Strelca ili Vage u ponedeljak i petak.

Vodolija
Postoje situacije kada ne možete da predvidite nečiju reakciju. Najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, sredu i subotu. Po potrebi računajte na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u utorak i nedelju.

Ribe
Postoje različiti faktori igre koji utiču na takmičarski poredak. Dobro procenite svoje mogućnosti na samom startu igre. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u utorak, četvrtak i nedelju. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače u sredu i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (24. septembar – 1. oktobar 2018. godine): Rakovi nemojte propustiti dobru priliku za dodatnom zaradom, Lavovi na samouveren način sprovodite sve odluke na poslu
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (24. septembar – 1. oktobar 2018. godine): Vodolije ne požurujte vezu bez obzira na to koliko seks bio dobar, Ribe nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije