Home Vesti SREĆNI DANI (26. novembar – 3. decembar 2018. godine): Škorpije nema razloga...

SREĆNI DANI (26. novembar – 3. decembar 2018. godine): Škorpije nema razloga da iskušavate svoju sreću kada se nalazite u zoni rizika, Vage usmerite pažnju na glavnu premiju i tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u sredu, subotu i nedelju

1309
0

Strelčevi izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu

Ovan
Smišljate novu taktiku sa namerom da nadmudrite i preduhitrite ostale suigrače. Ipak, u finišu igre treba da se oslanjate samo na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, utorak i četvrtak. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču Vašoj kontroli u petak i nedelju.

Bik
Osećate pojačani takmičarski impuls ili potrebu da ostvarite glavnu premiju. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 4, 10, 22, 31, 40, 53, 69 i 71 Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i nedelja. Potrudite se da vešto nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni rizika u utorak i četvrtak.

Blizanci
Stalo Vam je da ostvarite zapaženi uspeh i umete da predosetite pravi momenat za akciju. Proverite svoju sreću u četvrtak, petak i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Vodolije ili Bika u ponedeljak i sredu.

Rak
Važno je da pažljivo pratite određene takmičarske signale i da prihvatite dodatni rizik u situaciji kada postoji uslov za premiju. Obavezno tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u utorak, petak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Sačuvajte prisebnost duha i izbegavajte rivalske odnose u sredu i nedelju.

Lav
Umete da prepoznate dobitnu kombinaciju i uz određeni rizik da preuzmete dominaciju u odnosu na ostale saigrače. Spoj hrabrosti i brzine donosi uspešne rezultate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u četvrtak, subotu i nedelju izbegavajte uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i sredu.

Devica
Ponekad treba prihvatiti takmičarski izazov i aktivno učestvovati na paralelnim stranama. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 9, 13, 25, 33, 41, 55, 63 i 72. Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak, nedelja. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti izbora u sredu i petak.

Vaga
Usmerite pažnju na glavnu premiju i tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u sredu, subotu i nedelju. U određenim situacijama možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili dobru poziciju u odnosu na ostale suigrače u ponedeljak i četvrtak.

Škorpion
Upotrebite svoje skrivne adute kako biste ostvarili značajan dobitak ili što bolju poziciju u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti u cetvrtak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate svoju sreću kada se nalazite u zoni rizika u ponedeljak i subotu.

Strelac
Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u utorak i subotu.

Jarac
Teško Vam je da prihvatite razna pravila koja nameću ostali saigrači. Sledite svoju viziju i osećate pojačanu strast za pobedničkim trijumfom. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u sredu, petak, nedelju. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i četvrtak.

Vodolija
Novi događaji Vas motivišu na dodatnu akciju, tako da se usmeravate na različite kombinacije igre. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, utorak i četvrtak. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i nedelju.

Ribe
Imate sjajnu viziju i stalo Vam je da ostvarite neke vrhunske rezultate, važno je da se angažujete na različitim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili sve svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, sredu i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNEDELJNI HOROSKOP (26. novembar – 3. decembar 2018. godine): Vodolije skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju, Jarčevi osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima
NAREDNA VESTLJUBAVNI HOROSKOP (26. NOVEMBAR – 3. DECEMBAR 2018. GODINE): Rakovi raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom, Lavovi nemojte dopustiti da vas strahovi sprečavaju u tome da uspete u vezi