Home Vesti Srećni dani (4. februar – 11. februar 2019. godine): Bikovi ako vas...

Srećni dani (4. februar – 11. februar 2019. godine): Bikovi ako vas prate sumnjive okolnosti u zoni rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak, Blizanci važno je da sačuvate sve svoje interese u četvrtak i petak

1161
0

Ribe učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju

Ovan
Ne možete da promenite redosled događaja na takmičarskoj sceni i nedostaje Vam koncentracija u završnim fazama igre. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: u sredu, petak i subotu. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Bik
Potencijalni rizik uvek može da se odrazi na različite načine i niz kombinacija ponekad deluju, kao loša procena. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate sumnjive okolnosti u zoni rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak.

Blizanci
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi i pokušavate da ostvarite maksimalne rezultate u odnosu na svoje mogućnosti. Ugledajte se na nekog od uspešnih suigrača iz okruženja. Dobitak proizilazi iz dobre procene i uspešne akcije u ponedeljak, sredu i subotu. Važno je da sačuvate sve svoje interese u četvrtak i petak.

Rak
Usmerite svu pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. U zavisnosti od različitih okolnosti možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Lav
Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako biste ostvarili neki uvećani dobitak ili maksimalne rezultate. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u petak i nedelju.

Devica
Stalo Vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u utorak, sredu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i četvrtak.

Vaga
Umete da dominirate u odnosu na ostale saigrače i da ostvarite uspeh na različitim stranama. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Škorpion
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Strelac
Postoje različite mogućnosti izbora i sjajna prilika da ostvarite vrlo zapažene rezultate. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obavezno računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali dobru poziciju u odnosu na ostale saigrače u utorak i petak.

Jarac
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i prati Vas niz srećnih okolnosti. Dobitak je moguć u ponedeljak, petak i subotu . Oslonite se na svoju intuiciju i upotrebite najjače adute kada se nalazite u zoni dobitka. Nemojte dozvoliti da neko od suigrača ograničava Vaše mogućnosti izbora u sredu i četvrtak.

Vodolija
Umete da napravite dobru procenu i delujete samouvereno. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, petak i subotu . Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i sredu . Možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva.

Ribe
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 4. FEBRUAR 2019. GODINE: Ovnovi prijaće vam više sati zdravog sna, Škorpije u susretu sa saradnicima, izbegavajte svaki vid preterivanja ili neskromne zahteve
NAREDNA VESTNedeljni horoskop (4. februar – 11. februar 2019. godine): Ovnovi posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit, Bikovi zainteresovani ste za nove dogovore i proširenu saradnju