Home Vesti TOTALNI HIT: Srpkinja oborila rekord u LENČARENJU

TOTALNI HIT: Srpkinja oborila rekord u LENČARENJU

2205
0
Ivana Stanković

Beograđanki Ivani Stanković pošlo je za rukom ono što malo kome može da pođe – uspela je da obori rekord na takmičenju u lenčarenju i to u zemlji kojoj je lenčarenje najveći brend – Crnoj Gori.

Naime, takmičenje pod nazivom “Ima leba i bez motike” tradicionalno se održava u Crnoj Gori, a kada je to videla, rešila je da okuša sreću u lenstvovanju.

ŽIVOT KAO FILM: Vratili se iz Amerike, obukli opanke i ta odluka se pokazala kao pun pogodak!

– Od desetoro njih na startu, dvoje je odmah odustalo, a jedan je diskvalifikovan, jer se valjao po podu. Nije više mogao da izdrži – kaže Ivana.

Sediš i sediš…

Kako ona priča, posle rekordnih 39,5 sati ležanja, osećala se kao dete koje tek uči da hoda.

– Prema propozicijama, ne smeš da ustaješ, sediš, a najgore od svega je što ne možeš ni u toalet da odeš. Možeš da jedeš i da piješ, pušenje je dozvoljeno – ispričala je ova Beograđanka.

Ivana StankovićInače, pre Ivane rekord je držao lezilebović iz Podgorice, Marko Đurović, kome nije bilo teško da leži punih 37 sati.

(VIDEO) SRBI MU OVO NEĆE OPROSTITI: Čuveni američki glumac udario na našu zemlju

– Do rekorda je bilo lako, ali posle toga, teško, baš teško, ali sve je to na psihološkoj bazi, moraš da budeš jak da bi se kontrolisao – objašnjava Ivana.

Podelili nagrade

Iako je Ivana oborila rekord, bilo je troje mlađih takmičara koji su ostali i posle nje da leže i odneli pobedu. Irena, Vukašin i Veljko osvetlali su obraz domaćina i na ravne časti podelili nagradu.

Ukupni nagradni fond je iznosio 300 evra, pa su tako novac podelili na ravne časti.

(Izvor: Telegraf.rs, Foto: Fejsbuk)

PRETHODNA VESTKako je podignut Prvi srpski ustanak: Hajduk Stanoje Glavaš i knez Teodosije odbili, prihvatio Karađorđe i krenulo se protiv Turaka
NAREDNA VESTS OPROŠTENJEM, DOMINIRAMO! Evo koliko tenkova ima Srbija, a koliko zemlje u okruženju