Home Vesti (VIDEO) Albanka koja je polugola skrnavila srpsku crkvu u Prištini peva himnu...

(VIDEO) Albanka koja je polugola skrnavila srpsku crkvu u Prištini peva himnu Mundijala

1920
0
(VIDEO) Albanka koja je polugola skrnavila srpsku crkvu u Prištini peva himnu Mundijala
(VIDEO) Albanka koja je polugola skrnavila srpsku crkvu u Prištini peva himnu Mundijala

Pop pevačica Era Istrefi (23), rođena u Prištini, pevaće zvaničnu himnu Svetskog prvenstva u fudbalu sa glumcem Vilom Smitom (49) i latino zvezdom Nikijem Džemom (37).

Mnoge je zaintrigirala činjenica da će himnu Mundijala izvesti kontroverzna albanska pop zvezda sa Kosova, koja je popularnost stekla 2016. godine s pesmom na maternjem jeziku “Bonbon”.

Balkanska Rijana, kako mnogi zovu Eru, nastoji da provokativnim stajlingom i nastupima privuče pažnju publike, a pre dve godine naišla je na osudu javnosti zbog kontroverznog spota za pesmu “E dehun” u kojem polugola igra u hramu Hrista spasa u Prištini.

U video-klipu se pojavljuje još nekoliko statista koji, takođe polunagi, u nedovršenoj pravoslavnoj svetinji izvode ples čija koreografija ima elemente satanizma (upadljiva šminka sa crnim kolutovima ispod očiju, dugi špicasti nokti i “krvavi” natpisi na njihovim grudima na kojima na engleskom jeziku piše “Ne stidi se”). Uprkos tome, Era se deklariše kao LGBT aktivistkinja i borac za ravnopravnost polova.

Inače, Svetska fudbalska federacija predstaviće 25. maja himnu Mundijala koji će biti održan u Moskvi od 14. juna do 15. jula.

(Izvor: Novosti, foto: Youtube)

PRETHODNA VESTOdlaze najbolji, ostaje sramota: Ginisov rekorder i najbolji vojnik napušta Srbiju, a razlog će vas iznervirati
NAREDNA VEST(VIDEO) Ovo ima samo u Srbiji: Leskovčani imaju most, ali se na njega penju merdevinama