Home Vesti (VIDEO) Popularnost je skupo koštala: Čuvena Linda iz Pečenjevce na meti lopova,...

(VIDEO) Popularnost je skupo koštala: Čuvena Linda iz Pečenjevce na meti lopova, odneli joj celu ušteđenu

2323
0
(VIDEO) Popularnost je skupo koštala: Čuvena Linda iz Pečenjevce na meti lopova, odneli joj celu ušteđenu
(VIDEO) Popularnost je skupo koštala: Čuvena Linda iz Pečenjevce na meti lopova, odneli joj celu ušteđenu

Veruje i da svoje pare neće uspeti da povrati

Nepoznati lopovi ukrali su ušteđevinu Branki Pavlović iz sela Pečenjevce, poznatoj po nadimku “Linda” koji je stekla zahvaljujući komentarima na otvaranju nemačkog hipermarketa “Lidl” u Leskovcu.

Branka je ubeđena da su se lopovi okomili na nju baš zbog slave koju nije tražila, jer su mislila da je slučajni marketing koji je napravila “Lidlu”, dobro unovčila.

– Juče sam sa sinom i ćerkom otišla u Vlasotince kod brata na proslavu Svetog Aranđela. Kad smo sinoć došli kući, šokirali smo se. Sve je bilo izbačeno iz regala, kuća haos. Ostvario mi se najveći strah, odneli su nam celu ušteđevinu koju smo s mukom sticali čitavog leta proizvodnjom i prodajom povrća. Ostavila sam tih 200.000 dinara da preživimo do proleća, a kradljivci sve odneše – potreseno priča Branka.

(VIDEO) Ostavi, bre, to je moje pile: Svađa i haos na otvaranju Lidla – to može samo u Srbiji!

Dodaje da je obavestila leskovačku policiji o provali te da je ustanovljeno da su kradljivci u kuću ušli kroz prozor kupatila.

– Popeli su se na traktor, razbili prozor na kupatilu i rasekli komarnik i ušli u kuću. Očigledno je da su znali da nismo tu i da imaju vremena da sve pretraže. Pretpostavljam, a to su mi rekli i u policiji, da je to neko ili iz sela ili neko ko nas je pratio – vajka se popularna “Linda”.

Dodaje, da je sigurno da su lopovi mislili da ima puno para, nakon što se proslavila na otvaranju marketa.

– Znam da su mnogi verovali da sam naplatila popularnost, ali ne samo što je nisam naplatila nego sam je skupo platila. Skoro me je srela jedna žena, kaže mi: “Čujem, uzela si 300.000 od “Lidla” za onaj tvoj snimak”. Verujem da su mnogi isto mislili, pa i ti lopovi koji su mi kuću urnisali i pare odneli. A ja samo od “Lidla” dobila torbicu sa namirnicama i to je sve, kakve crne pare. Ne dadoše ni oni, ni niko više ništa – kaže popularna Pečenjevka za Telegraf.

(VIDEO) Baba Linda dobila poklon od Lidla, pa se opet ispalila: “Divno da imam neku uspomenu od vama”

Veruje i da svoje pare neće uspeti da povrati.

– Policija je obavila uviđaj, tražili su otiske, ne znam šta su našli, ali teško da će lopove naći. Pa iako ih nađu, slaba vajda, ja moje pare verovatno više neću videti – rezignirano zaključuje Branka.

(Izvor: Blic, Telegraf, foto: screenshot Youtube)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR 2018. GODINE: Lavovi budite pažljivi u proceni novih poslovnih prilika, Blizanci nečije ponašanje ima negativan uticaj na vašu koncentraciju
NAREDNA VESTHeroj sa Košara poslao pismo majci tri dana pre smrti: Motale su mu se crne misli i poželeo je 2 stvari da mu se ispune