Home Vesti SAD JE STVARNO GOTOV: Deda, koga su proglasili mrtvim, oživeo, preplašio familiju...

SAD JE STVARNO GOTOV: Deda, koga su proglasili mrtvim, oživeo, preplašio familiju i prijatelje, pa opet preminuo

1971
0

Gostiljac kojeg je ekipa Hitne pomoći proglasila mrtvim, a on posle nekog vremena vaskrsnuo, izgubio je bitku…

Predrag Gostiljac (75), poljoprivredni penzioner iz Lipnice u blizini Čačka, koji umalo da živ bude sahranjen u četvrtak, danas je preminuo uprkos naporima lekara da poboljšaju njegovo zdravstveno stanje.

U poseti su mu juče bili ćerka i sin, ali on je bio veoma loše, da bi danas oko 9.30 časova izgubio bitku za život.

I TO SE DEŠAVA U SRBIJI: Dedu proglasili mrtvim, naručili kovčeg, a onda usledila vriska i bežanje

Priča o Gostiljcu, kojeg je ekipa Hitne pomoći proglasila mrtvim, a on posle nekog vremena “vaskrsnuo”, šokirala je građane Srbije. Situaciju kroz koju je prošao ljudi su komentarisali s ljutnjom, ogorčeni na propust lekara, a čovek koji umalo nije živ sahranjen i kojeg su familija i prijatelji već počeli da oplakuju smešten je potom u čačansku bolnicu.

U čačanskoj bolnici je rečeno da je na odeljenje primljen kao dijabetičar, da se njegovo zdravstveno stanje pratilo, ali nikakve prognoze niti druge komentare nisu želeli da daju. Iz Doma zdravlja, u okviru kojeg funkcioniše Služba hitne pomoći, ponovo se nisu oglašavali povodom grubog propusta svog lekara koji je porodici izdao smrtovnicu, a kada je Gostiljac „oživeo“, tražio je da mu je vrate.

Čudni običaji kod Srba: Evo zašto se prevrću stolice i otvaraju prozori kada neko umre!

Podsetimo, zet Saša je pričajući o ovom slučaju rekao da je Predragov prvi komšija i kum Tomo Milutinović primetio da se „mrtvacu“ pomera najpre stomak, a zatim i prst.

Gotovo svi su pobegli iz sobe u kojoj je ležao „pokojnik“, ali kum je bio priseban i odmah su ponovo pozvali Hitnu pomoć. Kum ga je pitao: „Predo, kako si?“, a on mu je s kreveta odgovorio: „Nije baš najbolje, ali dobro sam“.

(Izvor: Kurir/Espreso, foto: Pixabay)

PRETHODNA VESTČasne verige: Lancima vežite kućni prag, čuvajte se groma
NAREDNA VESTMistični vršački krugovi: 1.500 godina stariji od Stounhendža! (VIDEO)