Home Vesti Srećni dani (11. mart – 18. mart) 2019. godine: Vage proverite svoju...

Srećni dani (11. mart – 18. mart) 2019. godine: Vage proverite svoju sreću u četvrtak, petak i nedelju, Strelčevi računajte na pozitivan uticaj bele boje

1429
0

Škorpije obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Vodolije, Blizanaca ili Lava u sredu i nedelju

Ovan
Upotreba dobre strategije može da Vam omogući povlašćenu poziciju u odnosu na ostale takmičare. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u utorak, petak i nedelju. Ali, nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak.

Bik
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam jača koncentracija za završnu fazu igre. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na pogrešan izbor u subotu i nedelju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku već proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak u utorak, sredu i četvrtak.

Blizanci
Novi izazovi na takmičarskoj sceni direktno utiču na rivalske odnose među saigračima, ali Vi imate značajniju prednost. Upotrebite neke tajne adute kako biste brzo i efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, četvrtak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u ponedeljak i sredu.

Rak
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi, ali postoji mogućnost za primenu različitih taktika. Ponekad spremnost na brzu akciju predstavlja glavni adut, proverite svoje sposobnosti na delu u utorak, sredu i četvrtak. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Ovna, Jarca ili Raka u ponedeljak i subotu.

Lav
Umete da napravite dobru procenu i delujete samouvereno. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, petak i subotu . Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i sredu . Možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva.

Devica
Dodatna tenzija koju unose ostali takmičari utiče loše na Vašu koncentraciju. Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak u ponedeljak, sredu i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte pojačane rivalske odnose u utorak i nedelju.

Vaga
Stalo Vam je da ostvarite zapaženi uspeh i umete da predosetite pravi momenat za akciju. Proverite svoju sreću u četvrtak, petak i nedelju. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Blizanaca, Vodolije ili Bika u ponedeljak i sredu.

Škorpion
Novi događaji na takmičarskoj sceni upućuju na veći oprez prilikom uloga. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Vodolije, Blizanaca ili Lava u sredu i nedelju.

Strelac
Prati Vas niz srećnih okolnosti i umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i nedelju.

Jarac
Ne možete da promenite redosled događaja na takmičarskoj sceni i nedostaje Vam koncentracija u završnim fazama igre. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: u sredu, petak i subotu. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Vodolija
Postoje takmičarske okolnosti na koje ne možete da utičete ili da menjate svoju poziciju. Važno je da odredite svoje prioritete i da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u utorak, četvrtak, nedelju. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika u petak i subotu.

Ribe
Ponekad je teže predvideti krajnji ishod u odlučujućim situacijama na takmičarskoj sceni ili osnovni redosled poteza kod ostalih saigrača. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, petak i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (11. mart – 18. mart) 2019. godine: Lavovi pokažite više tolerancije za drugačija rešenja poslovnih problema, Device važno je da sačuvate dobru poziciju i da opravdate nečije poverenje
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (11. mart – 18. mart) 2019. godine: Ribe sve je lako kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku, Vodolije vaš emotivni zanos je u silaznoj fazi