Home Vesti Srećni dani (28. januar – 4. februar) 2019. godine: Lavovi stalo vam...

Srećni dani (28. januar – 4. februar) 2019. godine: Lavovi stalo vam je da ostvarite neki vid premije i određeni prestiž, Device sačuvajte dobru koncentraciju

1415
0

Rakovi u određenim situacijama možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje

Ovan
U zavisnosti od taktike koju primenjujete prolazite kroz različite mogućnosti izbora ili delovanja u odnosu na ostale saigrače. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i sredu.

Bik
Osećate pojačani takmičarski impuls i stalo Vam je da ostvarite neki vid prestiža u odnosu na ostale saigrače. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u ponedeljak, sredu i nedelju. Sačuvajte i dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Blizanci
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Postoji niz mogućnosti koje možete da ostvarite lako i na vrlo uspešan način. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i petak.

Rak
Usmerite pažnju na glavnu premiju i tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u sredu, subotu i nedelju. U određenim situacijama možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili dobru poziciju u odnosu na ostale suigrače u ponedeljak i četvrtak.

Lav
Stalo Vam je da ostvarite neki vid premije i određeni prestiž. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, sredu i petak. Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje. Potrudite se da nadmudrite sve ostale saigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i subotu.

Devica
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da nametnete svoje prioritetne ciljeve. Sačuvajte dobru koncentraciju, sve je moguće pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u ponedeljak i sredu.

Vaga
Sve se svodi na blic procenu i na odlučnu akciju. Važno je da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u sredu i petak. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, utorak i četvrtak. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje.

Škorpion
Ne možete da promenite redosled događaja na takmičarskoj sceni i nedostaje Vam koncentracija u završnim fazama igre. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć: u sredu, petak i subotu. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje izmiču kontroli u utorak i četvrtak.

Strelac
Niz okolnosti Vas indirektno opominje da promenite svoju početnu taktiku ili da se bolje prilagodite na nove uslove igre. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Ovna, Škorpiona, Strelca ili Vage u ponedeljak i petak.

Jarac
Ponekad treba prihvatiti pojačanu dinamiku igre, posebno ako postoje uslovi koji nagoveštavaju takmičarski trijumf. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 7, 11, 25, 34, 41, 52, 61 i 70. Vaši srećni dani su: utorak, četvrtak, nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i sredu.

Vodolija
Usmerite svu pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. U zavisnosti od različitih okolnosti možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Ribe
Postoje različite okolnosti koje doprinose uspehu i deluju podsticajno, važno je da definišete ciljeve. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u sredu, petak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše takmičarske mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u utorak i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (28. januar – 4. februar) 2019. godine: Ovnovi nemojte davati ishitrene izjave pred osobom koja moze da vas okarakteriše na pogresan način, Bikovi potrudite se da ostavite dobar utisak na svoje okruženje
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (28. januar – 4. februar) 2019. godine: Škorpije dobro procenite svoje mogućnosti pre nego što pokrenete novu »ljubavnu varnicu«, Strelčevi učinite poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći