Home Vesti “Ako mi date keca, vidimo se na sudu u Strazburu”: Pismeni zadatak...

“Ako mi date keca, vidimo se na sudu u Strazburu”: Pismeni zadatak na temu “Kako sam proveo raspust” nasmejao sve u regionu

2619
1
"Ako mi date keca, vidimo se na sudu u Strazburu": Pismeni zadatak na temu "Kako sam proveo raspust" nasmejao sve u regionu

Korisnici društvenih mreža rado ga dele i komentarišu

Kada počne nova školska godina, većina učenika kao prvi zadatak dobije sastav na temu “Kako sam proveo raspust”. Upravo to isto ponavljanje svake godine može da vas dovede do ludila, a pojedince posebno “inspriše”.

Tako je jedan sastav osnovca postao hit na društvenim mrežama i podsetio nas na školske dane, na one lepe i one manje lepe.

Će te i’cepam k’o nepismen čitanku: 13 nišlijskih fazona zbog kojih ćete se hvatati za stomak od smeha

A korisnici društvenih mreža rado ga dele i komentarišu, a tekst ide ovako:

„Kako sam proveo raspust – nikoga ne treba da zanima. Ovo je moja lična stvar, kao što je i leto – moje lično vreme za odmor, i ne moram za to polagati račune u ovom sastavu.

Treba da se poštuju ljudska prava! Ako dobijem keca iz ovog sastava, onda ćemo se, draga moja nastavnice, videti u Sudu za ljudska prava u Strazburu.

Dobićete poziv od njih, a ja ću već biti tamo u vezi drugog posla. Kojeg – i to je moja lična stvar i nikog ne treba da zanima”.

PRETHODNA VESTI Ričardu Giru bila sumnjiva nezavisnost Kosova: Mora da tamo ima nešto, čim se tako jako bore za njega
NAREDNA VESTObistinile se najcrnje slutnje: Nestali heroj sa Košara pronađen mrtav na Zvorničkom jezeru