Home Vesti Hit oglas devojke sa sela koja traži muža: “Prednost za one što...

Hit oglas devojke sa sela koja traži muža: “Prednost za one što znaju da voze traktor i barataju mašinama, dečkići koji briju noge i međunožje STOP!”

3371
0

Dosadilo joj je da sve radi sama

Na jednom od sajtova za razmenu svega i svačega, pronađena je zanimljiva poruka.

“Ostala sam rano sama na ovoj farmi, a ja sam se odlučila na ovaj potez. Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuvarica i domaćica”.

Samo Balkanac može da smisli ovakav OGLAS: Na prodaju ALU-YUGO pogodan za borbu protiv VANZEMALJACA

Na jednom od sajtova za razmenu svega i svačega, pronađena je zanimljiva poruka.

Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 jagnjadi, 46 pilića, 19 teladi, 11 bikova, 4 psa i 12 mačaka. To mora da hrani tri do četiri puta dnevno, ne sme da im manjka ni hrane ni vode. Redovno moraju da jedu.

Hitno zaustavite zapošljavanje švalerki: Nezadovoljni članovi SNS iz Vranja otkrili ogromnu blamažu!

Nakon toga, ima drugog posla na farmi. Od kidanja štala, pa do košenja sena, pravljenja bala… Treba orati, tanjurati, saditi i tako dalje, kao i na svakom imanju. Mora u šumu u nabavku drva, da ih sruši, cepa i doveze kući, ‘ajde ja ću mu pomoći i složiti, biću toliko dobra.

,,Prednost imaju oni koji znaju da voze traktor i da barataju poljoprivrednim mašinama, i molim samo da mi se ne javljaju oni dečkići koji briju noge, međunožje i prsa, koriste pudere i te gluposti, samo takve ne želim. Tražim striktno seljačkog muškarca, dlakavog i punijeg… Pa ako ima koji takav neka mi se javi”, stoji u oglasu.

(Pixabay)

 

PRETHODNA VESTVodite ljubav i previše ste glasni? Srpska policija kreće u lov i kazne su astronomske!
NAREDNA VEST(FOTO) Neviđeno skrnavljenje svetog mesta: Ušla u Aja Sofiju, zadigla burku i pokazala međunožje