Home Vesti “Belka nas je zavila u crno”: Hit priča iz okoline Aranđelovca –...

“Belka nas je zavila u crno”: Hit priča iz okoline Aranđelovca – koza ušla u kuću i pojela sa stola 20.000 evra

5753
0
"Belka nas je zavila u crno": Hit priča iz okoline Aranđelovca - koza ušla u kuću i pojela sa stola 20.000 evra

Vest o kozi Belki iz okoline Aranđelovca mogla bi da se svrsta u rubriku “verovali ili ne”!

Naime, kako piše lokalni portal aranđelovacinfo.rs, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 evra, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje.

Hit oglas devojke sa sela koja traži muža: “Prednost za one što znaju da voze traktor i barataju mašinama, dečkići koji briju noge i međunožje STOP!”

Simići, ugledna porodica iz Ranilovića, rešila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 evra, kako bi kupila 10 hektara zemlje, ali je tog jutra sve krenulo po zlu.

"Belka nas je zavila u crno": Hit priča iz okoline Aranđelovca - koza ušla u kuću i pojela sa stola 20.000 evra
“Belka nas je zavila u crno”: Hit priča iz okoline Aranđelovca – koza ušla u kuću i pojela sa stola 20.000 evra

“Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovek od kog kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čoveka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola”, govori kroz suze uplakana snajka Milena.

Hit priča koja će vam naterati suze na oči: Roštiljijada iz ugla jednog prosečnog Leskovčanina

“Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 evra samo, a sve ostalo je bilo pocepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne govori, samo sedi i ćuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno”, rekla je za Aranđelovacinfo snaja Milena.

(Izvor: kurir.rs/arandjelovacinfo.rs)

PRETHODNA VESTKako je Japanac postao najveći Srbin: Krstio se na Hilandaru, sad se zove Sava Hilandarac
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2018. GODINE: Bikovi testirajte svoje profesionalne sposobnosti u različitim prilikama, Device umanjite svoje polazne kriterijume, ne može sve uvek biti perfektno