Home Vesti Bobinator glumi u John Wick 3: Nema sreće pod obručima, ali može...

Bobinator glumi u John Wick 3: Nema sreće pod obručima, ali može da se proslavi na filmskom platnu

1780
0
Bobinator glumi u John Wick 3: Nema sreće pod obručima, ali može da se proslavi na filmskom platnu
Bobinator glumi u John Wick 3: Nema sreće pod obručima, ali može da se proslavi na filmskom platnu

Boban Marjanović možda nije puno igrao u LA Clippersima, ali mu se svakako smeši karijera u Los Anđelesu, tačnije Holivudu

Kao bomba je odjeknula vest da će Bobi da ukrsti pesnice sa Keanu Reevesom u trećem delu akcionog spektakla John Wick 3. Nadamo se da će imati veću minutažu u Wicku nego u Clippersima.

(VIDEO) Prva psovka u istoriji srpskog filma: Legendarni Ljuba Tadić otkrio kako je nastala kultna rečenica “Drino, j…. ti”

Nakon solidnih igara u NBA, bar kad je dobijao priliku da igra, Boban Marjanović je odlučio da pokaže svima da ume da igra – u filmovima. Kako prenosi Collider, Bobi će u trećem poglavlju priče o nepobedivom profesionalnom ubici John Wicku igrati ubicu. Za očekivati je da će Bobi biti negativac koji će pokušati da propusti kroz svoje (ogromne) šake John Wicka. Da podsetimo Boban Marjanović je visok 2,22 metra, težak je 132 kilograma, a nosi patike broj 56!

Ovo je sjajna prilika za Bobana da pokaže svoje glumačke veštine u prisustvu glumačkih veličina kao što su oskarovka Halle Berry, Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne, i mnogi drugi. John Wick: Chapter 3 će sigurno biti izuzetno gledan u Srbiji, s obzirom da će Bobi svakako biti najveća zvezda u svakoj sceni u kojoj se bude pojavio – bukvalno.

Srbi su prvi FILM ZA ODRASLE snimili 1928. godine: Publika je bila oduševljena, a prvi i jedini put se tada pojavila i čuvena Žanka Stokić

Treći i, verovatno, finalni deo sage o nepobedivom Johnu Wicku stiže u bioskope 17. maja sledeće godine. Do tada, ostaje nam da jedva čekamo prvi trejler sa Bobanom Marjanovićem u glavnoj ulozi. I ko sad može da kaže da Bobi nikad neće igrati u Los Anđelesu?

(Izvor: PC press, Collider)

PRETHODNA VEST(FOTO) Mnogi će ostati bez teksta: Ovo je beogradska lepotica po čijem liku je naslikana “KOSOVKA DEVOJKA”
NAREDNA VEST(VIDEO) Proročanstvo Jovana Tarabića: Veliki rat vodiće se između Turske i Rusije, a budući ruski car oslobodiće Srbiju od ropstva