Home Vesti Džentlmeni iz škole fudbala Imperial: Maša prolila suze, pa dobila cveće!

Džentlmeni iz škole fudbala Imperial: Maša prolila suze, pa dobila cveće!

179
0
Škola fudbala Imperial iznenadila devojčicu Mašu
Cveće za devojčicu: Škola fudbala Imperial iznenadila devojčicu Mašu

Originalna ideja i pravi duh sporta

Jedan potez škole fudbala Imperial, koji je završio na instagram stranici @burazzersnet, rastopio je srca roditelja mnogih dečaka i devojčica čiji mališani trče za bubamarom. U ovoj beogradskoj školici pokazali su da, osim fudbala, decu uče i džentlmenskim manirima. A šta se to tačno desilo i kako je izgledalo možete pročitati i videti u nastavku.

“Pošto će današnji dan verovatno biti izuzetno naporan, težak i bljutav za sve punoletne gradjane republike Srbije ja bih voleo da ga bar započnete na najlepši mogući način…

Nisu svetla Londona i Lige šampiona, desilo se baš ovde, kod nas, u komšiluku. Prošle nedelje na Zlatiboru se odigrao kup za klince @ligabuducihsampiona1.

U jednoj od utakmica eliminacione faze sastali su se klinci 2016. godište @ofkzarkovo vs @skolicafudbala.

E sad, pravo nastupa imaju i devojčice i po pravilima one smeju da budu starije 2 godine. Tu dolazimo do Maše, koja nastupa za Žarkovo.

Imperial je dobio na penale a odlučujući penal je promašila Maša.

Sve je to deo igre, ni sam ne mogu da pobrojim odlučujuće penale koje sam kao klinac promašio a penal nije promašio samo onaj ko nije šutirao. Ali objasni ti to detetu od 10 godina, tako da vrlo dobro znam kako je bilo Maši…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burazzers.net (@burazzersnet)

Ekipice su se vratile kućama i sudbina je htela da se u sledećem kolu redovne lige, u Beogradu, sastanu isti rivali. Kao da je sport Maši hteo da pokaže pravo, ono lepo lice.

Dečaci iz Imperiala su za Mašu pre početka spremili po jednu ružu. Tako mladi a već carevi.

Fudbal je za mene mnogo važan, a ne znam da li bi bilo tako da ga nisam kao dete zavoleo zahvaljujući ljudima oko sebe koji su mi ga na pravi način doneli u život. Zato i za Mašu na brinem. Šutiraće ona opet.

Mnogo je lepote i ljubavi na ovom svetu samo je treba prigrliti”.

Svaka čast za školu fudbala Imperial i roditelje ovih dečaka koji su došli na ovu originalnu ideju i pokazali pravi duh sporta.

(Izvor: Instagram @burazzersnet)

PRETHODNA VESTNarodna verovanja: Svi znamo šta znači kada nas zasvrbi levi dlan, ali malo ko kada su u pitanju UŠI, LAKAT ili PRSTI!