Home Vesti (FOTO) Neviđeno skrnavljenje svetog mesta: Ušla u Aja Sofiju, zadigla burku i...

(FOTO) Neviđeno skrnavljenje svetog mesta: Ušla u Aja Sofiju, zadigla burku i pokazala međunožje

1681
0
(FOTO) Neviđeno skrnavljenje svetog mesta: Ušla u Aja Sofiju, zadigla burku i pokazala međunožje
(FOTO) Neviđeno skrnavljenje svetog mesta: Ušla u Aja Sofiju, zadigla burku i pokazala međunožje

Čekali smo da vodič počne da priča i zaokupi pažnju svoje grupe, pa smo počeli da fotografišemo, otkriva manekenka

Belgijska manekenka, koja je prošle godine uhapšena u Egiptu zbog golotinje, izazvala je kontroverze nakon slikanja u Turskoj, gde je u Aja Sofiji podigla burku i pokazala golo međunožje.

Marisa Papen navukla je bes vernika na sebe i u Turskoj, a na udaru je bila i osle skandaloznog fotografisanja ispred Zida plača u Jerusalimu.

Svako sa svakim, sve do zore: Strndžanje je najbizarniji seksualni običaj u Srbiji

“Za razliku od Egipta, ovaj put nismo imali pravi plan. Došli smo bez ikakve pripreme, samo s beskrajnom maštom”, rekla je Marisa.

Ona je kao i u Egiptu pozirala fotografu Jeseju Volkeru. Prvo su kupili burku, a onda se dvojac uputio u Aju Sofiju, koju godišnje posete milioni turista.

“Pošto smo neko vreme čekali da uđemo, iznenadio nas je broj kamera tamo”, rekla je ona.

U jednom trenutku Marisa je podigla burku i otkrila golo međunožje.

“Čekali smo da vodič počne da priča i zaokupi pažnju svoje grupe, pa smo počeli da fotografišemo. Čak smo se vratili sledećeg dana jer nismo bili zadovoljni prvim fotografijama”, otkrio je fotograf.

 

View this post on Instagram

 

Модель Плейбой Мариса Папен снялась обнажённой в Соборе Святой Софии в Стамбуле и разозлила мусульман по всему миру Для скандально известной модели подобная выходка стала уже не первой: такие же акции она проводила в Иерусалиме и Каире По словам Марисы, своими обнажёнными фотосессиями она пытается привнести в мир больше свободы и раскрепощённости #life#news#первые#новости#лайф#модель#турция#стамбул#соборсвятойсофии#marisa#marisapapen

A post shared by Life | Новости (@lifenews_ru) on

Izvor: Kurir.rs/ Index.hr, foto: Printscreen/Instagram)

PRETHODNA VESTHit oglas devojke sa sela koja traži muža: “Prednost za one što znaju da voze traktor i barataju mašinama, dečkići koji briju noge i međunožje STOP!”
NAREDNA VESTHoroskop za 26. oktobar 2018. godine: Blizanci izbegavajte konfiktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju, Strelčevi ostvareni uspeh pozitivno utiče na vašu psihološku i materijalnu sigurnost