Home Vesti HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR 2019. GODINE: Bikovi proverite na vreme nečiju emotivnu...

HOROSKOP ZA 12. FEBRUAR 2019. GODINE: Bikovi proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost, Lavovi za rešavanje poslovnih dilema upotrebite svoje intelektualne sposobnosti

1508
0

Škorpije u večernjim satima prijaće vam omiljena zabava u poznatom društvu

Ovan
Ljubav: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti.
Posao: Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.
Zdravlje: Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

Bik
Ljubav: Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost.
Posao: Novi događaji remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje.
Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Blizanci
Ljubav: Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje.
Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Rak
Ljubav: Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara Vašim emotivnim afinitetima.
Posao: Potrebno je da se suočite i sa negativnim reakcijama. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti.
Zdravlje: Prijaće Vam neka omiljena zabava, opustite se.

Lav
Ljubav: Partner od Vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji.
Posao: Za rešavanje poslovnih dilema upotrebite svoje intelektualne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i praktična rešenja.
Zdravlje: Prati Vas sjajno raspoloženje i dodatni entuzijazam.

Devica
Ljubav: Faktor sreće je na Vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i kreativno izražavanje.
Posao: Uspeh i zadovoljstvo proizlaze iz zajedničkog dogovora ili iz bliskog kontakta sa jednom dragom osobom.
Zdravlje: Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu energiju.

Vaga
Ljubav: Pažljivije analizirajte osobu do koje Vam je stalo. Dileme koje Vas prate, mogu da se rešavaju na elegantan način.
Posao: Neko Vas podstiče na kreativno izražavanje ili na potrebu da ostvarite vrhunske rezultate. Potrebno je da odredite svoja interesovanja.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpion
Ljubav: Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita emotivna interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju.
Posao: Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu. Potrudite se da sačuvate svoje interese.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava u poznatom društvu.

Strelac
Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i želje.
Posao: Pogađa Vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba.
Zdravlje: Obratite pažnju na snove, prijaće Vam više sati dobrog sna.

Jarac
Ljubav: Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima, delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom.
Posao: Na Vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.
Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Vodolija
Ljubav: Osećate veliki emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite namere. Promenite svoj stil ponašanja.
Posao: Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje Vam otežavaju poslovni ili društveni položaj.
Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

Ribe
Ljubav: U emotivnom smislu neko Vam direktno daje do znanja da obožava Vašu pojavu ili prisustvo.
Posao: Veliki uspeh predstavlja kombinaciju lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, uskladite misli i osećanja.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTLjubavni horoskop (11. februar – 18. februar) 2019. godine: Jarčevi ljubav vam neće zadavati previše glavobolje tokom ovog perioda, Strelčevi potrebna vam je osoba sličnih afiniteta koja se nalazi na vašem emotivnom i duhovnom nivou
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 13. FEBRUAR 2019. GODINE: Blizanci važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet, Device nemojte potceniti partnerove sposobnosti