Home Vesti HOROSKOP ZA 14. MAJ 2019. GODINE: Bikovi prijaće vam psihofizička relaksacija, Škorpije...

HOROSKOP ZA 14. MAJ 2019. GODINE: Bikovi prijaće vam psihofizička relaksacija, Škorpije uvek možete da računate na podršku svoje porodice

1490
0

Vodolije imate dobru procenu o novim poslovnim prilikama

Ovan
Ljubav: Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.
Posao: Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbegavajte loše navike.

Bik
Ljubav: Ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje smišljate. Grešite u svojoj proceni.
Posao: U susretu sa saradnicima razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa neobičnim idejama.
Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci
Ljubav: Važno je da razumete nečije emotivne želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje deluju zagonetno.
Posao: Budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila ili pokušava da ograniči Vaše poslovno-finansijske mogućnosti.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Rak
Ljubav: Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju.
Posao: Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava, relaksirajte se.

Lav
Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između Vas stvori novi »emotivni zid«.
Posao: Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u Vašu procenu.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam odmor i relaksacija.

Devica
Ljubav: Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima.
Posao: Delujete neskromno u svojim izjavama pred saradnicima. Stil ponašanja koji primenjujete povlači različite komentare ili reči kritike.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

Vaga
Ljubav: Važno je da delujete očaravajuće na partnera. Potvrdite da imate dobar ukus i pravu meru prilikom izbora.
Posao: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili javno priznanje.
Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje.

Škorpion
Ljubav: Uvek možete da računate na podršku svoje porodice. U dobrom društvu, svet oko Vas izgleda bolje i lepše.
Posao: Susret i razgovor sa jednom osobom ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na aktuelna pitanja o poslovnim prilikama.
Zdravlje: Lako se zamarate, jer želite svima da ugodite.

Strelac
Ljubav: Izbegavajte novu porodičnu ili ljubavnu raspravu. Najbolje se osećate uz osobu koja razume Vaše emotivne potrebe.
Posao: Pokušavate da osmislite nova i korisna rešenja, ali Vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da Vam se pridruži.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu negu.

Jarac
Ljubav: Ako osećate emotivnu dilemu ili sumnju, izbegavajte novu raspravu i pokažite odabrane manire u društvu bliske osobe.
Posao: Neko Vas dovodi u stanje pojačanog stresa i otežava dogovor. Nemojte rizikovati u stvarima koje mogu iznenada da se okrenu na Vašu stetu.
Zdravlje: Prijaće Vam vitaminska ishrana i veća količina tečnosti.

Vodolija
Ljubav: Osećate da Vam neko uskraćuje mogućnost emotivnog zadovoljstva. Smeta Vam saznanje, da partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje.
Posao: Imate dobru procenu o novim poslovnim prilikama. Umete da nametnete mišljenje saradnicima i dobijate pohvale sa različitih strana.
Zdravlje: U iskrenom razgovoru možete da olakšate svoju savest.

Ribe
Ljubav: Partner sa simpatičnim osmehom posmatra Vašu hvalisavost ili nadmenost. Učinite sve što je potrebno da usrećite svoju porodicu.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i uporni u svojim namerama.
Zdravlje: Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i kreativnu energiju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTRakija povezuje ljude: 5 srpskih poslastica koje se najbolje gustiraju uz ljutu prepečenicu
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 15. MAJ 2019. GODINE: Ovnovi obratite pažnju na zdraviji način ishrane, Lavovi budite uporni u svojim namerama