Home Vesti HOROSKOP ZA 18. APRIL 2019. GODINE: Device ne dozvolite da vam neko...

HOROSKOP ZA 18. APRIL 2019. GODINE: Device ne dozvolite da vam neko pokrene želju za poslovnim rivalstvom, Bikovi prijaće vam psihofizička relaksacija

1316
0

Ribe u skladu sa emotivnom inspiracijom, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti

Ovan
Ljubav: Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između Vas stvori novi »emotivni zid«.
Posao: Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam odmor i relaksacija.

Bik
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom ne želite da menjate kriterijume, ali novo ubeđivanje Vas dovodi do granice strpljenja.
Posao: Zbog nečije preterane samovolje osećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost, nalazite se u nazahvalnoj poziciji.
Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Blizanci
Ljubav: Očarajte svog partnera, planirajte zabavu u skladu sa zajedničkim željama i afinitetima. Uskladite ljubavni ritam.
Posao: Vaš entuzijazam, samopouzdanje i ponos mogu da se protumače na različite načine. Potrebna je mudrost da izbalansirate svoje želje i mogućnosti.
Zdravlje: Dobra volja čuda čini.

Rak
Ljubav: Dobra volja »čuda čini«, dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osetite novu kreativnu inspiraciju.
Posao: Ponekad Vam nedostaje samopouzdanje i smisao za praktičnu orijentaciju, ali uvek postoji zaobilazno rešenje.
Zdravlje: Izbegavajte različite situacije koje Vas uznemiravaju.

Lav
Ljubav: Ne možete meriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma. Obratite pažnju na razne sitnice koje upotpunjuju utisak o dragoj osobi.
Posao: Dobijate različite povlastice. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji Vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje: Važno je da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti.

Devica
Ljubav: Bez obzira koliko delujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje raspoloženje ili stvari koje potiskujete u sebi.
Posao: Ne dozvolite da Vam neko pokrene želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima, budite realni.
Zdravlje: Olakšajte svoju savest u iskrenom razgovoru sa bliskom osobom.

Vaga
Ljubav: Partner ima drugačije ideje, sačekajte da uvidi svoje greške. Ne možete nekom nametati svoje mišljenje i volju.
Posao: Delujete ambiciozno, ali i neskromno u svojim izjavama. Nesmotrenost može da umanji Vaše poslovne rezultate.
Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpion
Ljubav: Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne. Pokažite notu samokritičnosti.
Posao: Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Izbegavajte širu raspravu.
Zdravlje: Nedostaju Vam umerenost i strpljenje, opustite se.

Strelac
Ljubav: U emotivnom smislu, pokažite svom partneru neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti. Nema razloga da sumnjate u njegova osećanja.
Posao: Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama, kao i na proverenoj osobi.
Zdravlje: Osetićete prijatnost nakon relaksacije.

Jarac
Ljubav: Vama nedostaje nečija pažnja, a partneru dobra volja da ispuni sva Vaša očekivanja. Ponovo preterujete u svojim zahtevima.
Posao: Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda. Pažljivije analizirajte nove događaje ili svoje saradnike i njihovu reakciju.
Zdravlje: Ne dozvolite da Vas neko uznemirava.

Vodolija
Ljubav: Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potceniti partnerove sposobnosti.
Posao: Neko pokušava da Vas navede na svoje rešenje, ali, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.
Zdravlje: Poboljšajte svoju kondiciju.

Ribe
Ljubav: Važno je da delujete očaravajuće na svog partnera. U skladu sa emotivnom inspiracijom, upotrebite svoje zavodničke sposobnosti.
Posao: Ukoliko se zadesite u pravom trenutku i na dobrom mestu, očekuje Vas poslovno-finansijski dobitak ili neki vid javnog priznanja.
Zdravlje: Sačuvajte dobro raspoloženje i prisebnost.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VEST(VIDEO) Krstili se i vernici i ateisti: Ispod zidina crkve grme narodnjaci, a sveštenik sve snima mobilnim
NAREDNA VESTKosmetski odred srpskih specijalaca hteo je da uđe na Kosovo! Evo ko ga je 2000. godine sprečio da se vrati na našu svetu zemlju!