Home Vesti HOROSKOP ZA 20. MAJ 2019. GODINE: Vodolije stalo vam je da privučete...

HOROSKOP ZA 20. MAJ 2019. GODINE: Vodolije stalo vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje, Jarčevi usporite svoj ubrzani ritam

1229
0

Ribe neko od saradnika počinje da vas opterećuje svojom ulogom

Ovan
Ljubav: Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na jasno negodovanje.
Posao: Nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare. Poslovni propust nije toliko značajan da biste previše brinuli o posledicama.
Zdravlje: Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam relaksacija.

Bik
Ljubav: Emotivni pritisak ili dodatni zahtevi sa Vaše strane kod partnera podstiču veliku nelagodnost.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite utvrđenim poslovnim standardima.
Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci
Ljubav: Partner deluje raspoloženo, važno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zbližavaju. Potrebno Vam je nečije prisustvo.
Posao: Imate utisak da neko drugi dolazi do izražaja ili da određuje nova poslovna pravila, što se negativno odražava na Vašu koncentraciju.
Zdravlje: Izbegavajte naporne i stresne situacije.

Rak
Ljubav: Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli. Važno je da osetite zadovoljstvo i toplu emotivnu notu u nečijem društvu.
Posao: Očekuju Vas različite komplikacije, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju. Odložite naporne obaveze koje Vas zamaraju.
Zdravlje: Izbegavajte loše navike, prijaće Vam boravak u prirodi.

Lav
Ljubav: U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo, stalo Vam je da osetite emotivnu toplinu ili čar zajedničkog života.
Posao: Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali ne nalazite se u situaciji da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psihofizičkoj relaksaciji.

Devica
Ljubav: Suviše temperamentno reagujete u situacijama za koje Vaša okolina ili voljena osoba ima drugačije viđenje i rešenje.
Posao: Svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz«.
Zdravlje: Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vaga
Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume.
Posao: Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
Zdravlje: Obratite pažnju na uredniji način života, prijaće Vam kreativan odmor.

Škorpion
Ljubav: Ne dozvolite da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično.
Posao: Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika.
Zdravlje: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Strelac
Ljubav: Kontrolišite svoju impulsivnu prirodu, pred osobom koja ima različite afinitete ili drugačija emotivna interesovanja.
Posao: Suočavate se sa iznenadnim komplikacijama. Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima, predstavljaju dobar primer za okolinu.
Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije i dodatne obaveze.

Jarac
Ljubav: Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na Vaš poziv i iskreno želi da Vam ugodi.
Posao: Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese. Usporite svoj ubrzani ritam.
Zdravlje: Važno je da oko Vas postoje pozitivni podsticaji, opustite se.

Vodolija
Ljubav: Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate ponašanje i propuste.
Posao: Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje.
Zdravlje: Važno je da imate jaku motivaciju i dobru volju.

Ribe
Ljubav: Izbegavajte osobu koja deluje depresivno na Vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pozitivnom pravcu, potrebna Vam je iskrena podrška.
Posao: Ne dopada Vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika počinje da Vas opterećuje svojom ulogom.
Zdravlje: Važno je da racionalno koristite svoje vreme i energiju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTBeže od ženidbe ko đavo od krsta: Ako muškarac premaši ove godine i ne stane na ludi kamen, nikad se neće odlučiti na taj korak, a evo i zbog čega
NAREDNA VESTNedeljni horoskop (20. MAJ – 27. MAJ) 2019. godine: Škorpije nastavite sa ozbiljnim procenama i promišljanjem u vezi nekih novčanih ponuda, Vage oslanjate se na svoje pregovaračke manire