Home Vesti HOROSKOP ZA 26 APRIL 2019. GODINE: Device bolje je da stišavate svoje...

HOROSKOP ZA 26 APRIL 2019. GODINE: Device bolje je da stišavate svoje strasti nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom, Ovnovi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo

1478
0

Vodolije važno je da neko odobrava vaš nacin razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju

Ovan
Ljubav: Pogađa Vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada Vam to baš i ne uspeva.
Posao: Vi raspolažete ubedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na videlo. Očekujte teške pregovore.
Zdravlje: Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Bik
Ljubav: U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.
Posao: Zahvaljujuci faktoru sreće prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji veći poslovni rizik.
Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam.

Blizanci
Ljubav: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
Posao: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo.
Zdravlje: Izbegavajte naporne i konfliktne situacije.

Rak
Ljubav: Važno je da pažljivo birate reči koje izgovarate pred voljenom osobom. Izbegavate sumnjivo društvo ili osobu koja se nalazi na »lošem glasu«.
Posao: Očekujete pozitivne odgovore. Uspešni rezultati zavise od dobre procene i ličnog angažovanja u različitim pravcima.
Zdravlje: Nema potrebe da precenjujete svoje mogućnosti.

Lav
Ljubav: Uživajte u raznovrsnim i lepim stvarima koje obogaćuju Vaše životno iskustvo. Pokažite velikodušnost prema bliskoj osobi.
Posao: Obratite pažnju na različite informacije na poslovnoj sceni, kako biste ostvarili prošireni uspeh ili novčani dobitak.
Zdravlje: Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Devica
Ljubav: Bolje je da stišavate svoje strasti nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posledicama.
Posao: Ukoliko Vam neko zadaje različite probleme, podsetite svoje saradnike na pravila lepog ponašanja.
Zdravlje: Uskladite svoje misli i osećanja.

Vaga
Ljubav: Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje. Osećaj emotivne bliskosti u Vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju.
Posao: Budite dovoljno promišljeni pred saradnicima, važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.
Zdravlje: Izbegavajte nezdravu ishranu i loše navike, opustite se.

Škorpion
Ljubav: Imate utisak da partner vešto prikriva istinu, što dodatno utiče na Vaše neraspoloženje.
Posao: Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovno-finansijski neuspeh. Uvek postoji dobro rešenje.
Zdravlje: Zatražite nečiju podršku i bolji tretman.

Strelac
Ljubav: Nepotrebno se udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili suvišna pitanja, koja izazivaju osećaj nelagodnosti.
Posao: Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje, važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu, konzumirajte više tečnosti.

Jarac
Ljubav: Napravili ste određene propuste u susretu sa bliskom osobom. Povremeno osećate grižu savesti ili nelagodnost.
Posao: Važno je da neko odobrava Vaš način razmišljanja i da Vas podstiče na kreativno izražavanje u poslovnoj saradnji.
Zdravlje: Potrebno je da se rasteretite od napornih obaveza.

Vodolija
Ljubav: Obratite pažnju na nečiju poruku, ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici. Ugodite osobi do koje Vam je stalo.
Posao: Važno je da neko odobrava Vaš nacin razmišljanja ili da Vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju.
Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Ribe
Ljubav: Na sreću postoji osoba koja može da Vas oraspoloži, posvetite pažnju nekim vedrijim temama. Partner očekuje da ispunite dato obećanje.
Posao: Nekome nedostaje doza iskrenosti, a Vama dodatno strpljenje. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije.
Zdravlje: Izbegavajte naporne ili stresne situacije koje Vas dodatno zamaraju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 25. APRIL 2019. GODINE: Škorpije prijaće vam aktivan odmor i više sati čvrstog sna, Blizanci nema potrebe da se opterećujete “teškim” mislima
NAREDNA VEST(VIDEO) Tragična sudbina naslednika slavnog vojvode: Ovako su skončali sinovi Živojina Mišića