Home Vesti HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2019. GODINE: Ovnovi podstičite kod sebe vedar duh...

HOROSKOP ZA 3. FEBRUAR 2019. GODINE: Ovnovi podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje, Blizanci ulažete veliki napor, ali ne ostavljate pozitivan utisak na neke saradnike

994
0

Ribe pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici umesto da stvari i događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma

Ovan
Ljubav: Postavljate »pogrešna pitanja« i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.
Posao: Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite.
Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Bik
Ljubav: Potrudite se da Vas lični uspeh ili emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju posvetite osobi za koju Vas vezuju slični afiniteti.
Posao: Dobro osmišljene ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u kreativnoj fazi i pred važnim poslovnim odlukama.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci
Ljubav: Nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline ili mane.
Posao: Ulažete veliki napor, ali ne ostavljate pozitivan utisak na neke saradnike. Ponekad se treba pomiriti sa delimičnim rezultatima.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite relaksaciji, prijaće Vam.

Rak
Ljubav: Nazovite stvari pravim imenom pred bliskom osobom. Izbegavajte emotivne provokacije koje mogu da Vas navedu na pogrešnu odluku.
Posao: Delujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Prepustite drugima da govore o Vašem uspehu ili u Vašu korist.
Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Lav
Ljubav: Priželjkujete više nego što je moguće, partner deluje mrzovoljno dok sluša Vaše primedbe. Budite realni pri proceni nečijih mogućnosti.
Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na određene uslove. Međutim, Vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u Vaše ime.
Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Devica
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, važno je da tačno definišete svoje želje i spektar različitih interesovanja koja imate.
Posao: Neko Vam podstiče dodatnu sumnju, stoga ne želite glasno da se izjašnjavate o svojim poslovno-finansijskim planovima.
Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vaga
Ljubav: Nema razloga da se protivite partnerovim željama, pre ili kasnije neko će popustiti. Pokažite više razumevanja.
Posao: Ukoliko ste nezadovoljni odgovorima koje dobijate od svojih saradnika, razmislite na koji način treba da obnovite poslovni dijalog.
Zdravlje: Važno je da kontrolišete svoju sujetu, ne budite brzopleti.

Škorpion
Ljubav: Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dođe sam po sebi. Potrebno Vam je nečije razumevanje.
Posao: Nema potrebe da ulazite u raspravu sa osobom koja koristi drugačija merila vrednosti. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju.
Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Strelac
Ljubav: Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati »ljubavne rebuse« koji opterećuju voljenu osobu.
Posao: Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete u odlučujućem trenutku na pravom mestu.
Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, ali tek nakon iskrenog razgovora sa bliskom osobom.

Jarac
Ljubav: Vaš emotivni život možda nije dovoljno interesantan i uzbudljiv, ali Vi imate dobru volju da to promenite.
Posao: Ako Vam je stalo da održite uspešnu saradnju, ne zaboravite na osobu koja ima najveće zasluge u poslovnoj akciji.
Zdravlje: Potrudite se da poboljšate formu.

Vodolija
Ljubav: Susret sa jednom osobom je neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom.
Posao: Mudro sačekajte dobru poslovno-finansijsku priliku ili uslove koji Vam trenutno nedostaju.
Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Ribe
Ljubav: Partner deluje vrlo zagonetno i zadovoljno. Na Vama je da odgonetnete pravi razlog iznenadne promene i radosti.
Posao: Pažljivije slušajte ono što govore bliski saradnici umesto da stvari i događaje procenjujete samo na osnovu ličnih kriterijuma.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 2. FEBRUAR 2019. GODINE: Blizanci zadržite oprez, pogrešan potez stvara uslov za gubitak, Device previše obaveza loše utiče na vašu psihičku ravnotežu
NAREDNA VESTStepinac je bio upućen u sva ustaška zverstva prema Srbima: Iako se pravio lud, ovo pismo je razotkrilo istinu