Home Vesti HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2019. GODINE: Blizanci nema potrebe da potcenjujete nečiju...

HOROSKOP ZA 31. JANUAR 2019. GODINE: Blizanci nema potrebe da potcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti, Lavovi ponekad je prvi utisak od presudnog značaja za celokupni tok poslovnih događaja

1109
0

Škorpije u susretu sa saradnicima imajte dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili

Ovan
Ljubav: Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao: Samouvereno branite svoje stavove, ali postoje iznenadne situacije. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju i ideje.
Zdravlje: Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

Bik
Ljubav: Oštar ton ili psihološki pritisak sa Vaše strane izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite taktiku.
Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na to.
Zdravlje: Izbegavajte psihološke zamke ili negativne uticaje.

Blizanci
Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, posvetite pažnju zajedničkim temama koje Vas zbližavaju. Budite dovoljno maštoviti u svakom pogledu.
Posao: Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi, nema potrebe da potcenjujete nečiju informisanost ili praktične sposobnosti.
Zdravlje: Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje.

Rak
Ljubav: Pokažite iskrenu zahvalnost pred bliskom osobom. Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama.
Posao: Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti. Postoji osoba za koju Vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo.
Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Lav
Ljubav: Osoba koja privlači Vaše emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima.
Posao: Zadržite optimizam, ponekad je prvi utisak od presudnog značaja za celokupni tok poslovnih događaja.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Devica
Ljubav: Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Umete da delujete vrlo zanosno i neodoljivo.
Posao: Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare, nečije primedbe ne mogu da umanje smisao Vašeg uspeha. Budite za korak ispred drugih.
Zdravlje: Potrebna Vam je dobra volja.

Vaga
Ljubav: Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje Vam dobra prilika.
Posao: Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve.
Zdravlje: Uživajte u situacijama koje deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

Škorpion
Ljubav: U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko »mirnije utočiste«. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
Posao: U susretu sa saradnicima morate da imate dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili.
Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Strelac
Ljubav: Kod Vas provejava romantično raspoloženje, a voljena osoba želi iskreno da Vam ugodi.
Posao: Na Vama je da sprovedete u delo nečije ideje. Obratite pažnju na detalje koji utiču na završne rezultate.
Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Jarac
Ljubav: Situacije kojima pridajete posebnu pažnju, ne prolaze zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje.
Posao: Potrebni su Vam je pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava Vaše ideje.
Zdravlje: Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, posvetite pažnju duhovnim sadržajima.

Vodolija
Ljubav: Nema razloga da naivno verujete u nečija obećanja ili u laskave komplimente koje dobijate. Veliki emotivni zanos ume lako da zavara.
Posao: Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Važno je da sačuvate svoju poslovnu poziciju.
Zdravlje: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Ribe
Ljubav: Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili osećanja.
Posao: Nemojte dozvoliti da Vam neko pokreće želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na Vašoj strani.
Zdravlje: Olakšajte savest.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTOni su proslavili Profesionalca: Bogdan Diklić zaplakao zbog Bate Stojkovića, a za sve je kriva posveta na satu “Longines”
NAREDNA VESTDa li znate zbog čega ne možete da se oslobodite velikog stomaka, a nije od piva?