Home Vesti Kikinđani imaju novi spomenik i već je postao hit: Gradske vlasti vide...

Kikinđani imaju novi spomenik i već je postao hit: Gradske vlasti vide sovu, građani nešto totalno drugo!

2519
0
v
"Sova" ide na glancanje za "rupu": Lozničani će morati da sačekaju na bratimljenje sa Kikinđanima

Jedni tvrde da je zaista sova, drugi imaju prljavu maštu

Gradske vlasti u Kikindi građane su obradovali novom skulpturom. Predstavlja sovu, ali problem je nastao što malo ko na ovu pticu pomisli kada vidi statuu.

Neko je nekada rešio da će simbol Kikinde biti – sova! Ovaj grad je najveće zimovalište sova-ušara na svetu.

I to ko određuje i kako koja će životinja simbolisati čitav grad spočitava se ovih dana vlastima u Kikindi ali to je tek manji (i pristojniji) deo problema!

Čelnici Kikinde pohvalili su se sugrađanima novom skulpturom – sovom.

– Da li ste primetili da polako stižu naše drage gošće, sove? Nije ni čudo, jer stigao je i Sovembar! – piše na zvaničnom Fejsbuku Kikinde odmah pored slike skulpture koja predstavlja ovu pticu.

Autor rada je Jovan Blat, koji stvara pri centru za likovnu i primenjenu umetnost “Terra”, a ono što on (a ni gradski oci) očigledno nisu videli – videli su svi na društvenim mrežama jer o kikindskoj sovi rasprave ne prestaju od kada su se fotografije pojavile.

Komentari variraju od duhovitih, preko kritičkih, ali dominiraju vulgarni i prosti jer, najveći broj ljudi, statua ne asocira na sovu već na – falus.

(Facebook)

PRETHODNA VESTMalo ko je znao da je Pavle Vuisić pisao stihove: Ovo je jedna od njegovih pesama koja je tek ugledala svetlost dana
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR 2018. GODINE: Ribe izbegavajte stresne situacije koje vas previše uzbuđuju, Jarčevi ne dozvolite da saradnički nesporazum utiče na vaše raspoloženje i koncentraciju