Home Vesti Na Košarama izgubio ruku, a uhapšen iako je bez auta podržao protest...

Na Košarama izgubio ruku, a uhapšen iako je bez auta podržao protest vozača: Jesam li za ovo ratovao?

2317
0
Nisam jeo dva dana, ako možeš kupi mi hleb i jogurt: Priča heroja koji je ranjen na Kosovu tužna je slika Srbije
Nisam jeo dva dana, ako možeš kupi mi hleb i jogurt: Priča heroja koji je ranjen na Kosovu tužna je slika Srbije

Neka ide na njihovu dušu

Dejan Petković, ratni vojni invalid koji je tokom borbenih dejstava na Košarima ostao bez ruke, jedan je od šestorice privedenih Čačana, koji su učestvovali u blokadi magistralnog puta u Preljini. Na tadašnjoj jugoslovensko-albanskoj granici preživeo je strahote NATO bombardovanja iz vazduha i pokušaj kopnene invazije od strane terorista OVK, potpomognutim stranim plaćenicima i regularne vojske Albanije, a dočekao je da ga u svom gradu hapsi policija zbog mirnog protesta!

Nekome su heroji Supermen, Spajdermen, Betmen, a meni moj stric borac sa Košara: Pismeni zadatak jednog 13-godišnjaka koji je podigao Srbiju na noge

„Nas šestorica smo u marici privedeni sa preljinske petlje. Pisali su nam prijave za ometanje saobraćaja. Zaprećena kazna je od 50 do 60 hiljada dinara. Pisali su prijavu i za pešačenje po autoputu, što je dodatnih 5.000. Ovih 60.000 ću vrlo rado pokloniti Vučiću i Vulinu. Jesam li za ovo ratovao? Ja i nemam auto, nego sam došao da podržim ljude. Super. Neka ide na njihovu dušu!”

Prilikom blokade magistralnog puta u Preljini policijski službenici su legitimisali još 10 muškaraca i oni očekuju da će im prijave stići na kućnu adresu.

PRETHODNA VESTPotresna ispovest srpskog fudbalera: Kao beba proteran u Oluji, u NATO bombardovanju gledao leševe, a sada igra za Australiju na Mundijalu!
NAREDNA VESTOčevi, golobradi muškarci i njihove žene: Bizaran običaj kod Srba koji ste videli u filmu Nečista krv