Home Vesti Nedeljni horoskop (24. decembar – 31. decembar 2018. godine): Strelčevi uloženi napor...

Nedeljni horoskop (24. decembar – 31. decembar 2018. godine): Strelčevi uloženi napor će se isplatiti i u tome će se pokazati vaša umešnost ili uspeh, Škorpije stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova

1297
0

Vage osećate veliki zanos i potrebu da se okušate u nekim novim situacijama

Ovan
Nalazite u dobroj formi i pripremljeni ste na niz poslovnih aktivnosti koje sprovodite u dogovoru sa proverenim timom saradnika i bliskih prijatelja. To što raspolažete sa preciznim informacijama biće vam od velike koristi i predstavlja vašu prednost u odnosu na poslovnu konkurenciju. Ako osećate nedostatak emotivne inspiracije, onda nemojte krivicu prebacivati na svog ljubavnog partnera već budite dovoljno samokritični. Moguće su česte ljubavne nesuglasice i razmirice.

Bik
Napravili ste dobru poslovnu procenu, preostaje vam još da dokažete svoju umešnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva koji su od zajedničkog interesa. Neko uporno pokušava da vas nagovori da preuzmete i određeni finansijski rizik, ali vi odbijate da učestvujete u nepoznatim situacijama. Povremeno umete da delujete tajanstveno pred svojim ljubavnim partnerom, što unosi i određenu draž u vaš zajednički odnos. Posvetite više vremna svojoj porodici.

Blizanci
Nalazite se u kreativnoj fazi i jasno umete da prepoznate svoju „dobitnu kombinaciju“. Delujete kao osoba koja sve konce drži u svojim rukama, tako da odlučno sprovodite svaki plan ili dogovor koji imate. Partner vas obasipa beskrajnom pažnjom i toplim emocijama. Potrudite se da izrazite svoje najlepše osobine kako biste uživali uz osobe koje volite. U ljubavi uvek treba preterivati u skladu sa zajedničkim potrebama i željama.

Rak
Ako sebi postavljate visoke standarde na vama je i da ih ispunjavate, bez primedbe ili odlaganja. Možete da se ugledate na jednu osobu iz svog bližeg okruženja i da primenjujete slična pravila u poslovanju. Sada je povoljan trenutak da definišete razna pitanja koja se tiču zajedničkog rada ili partnerstva. Često analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete različite dileme koje vas prate. Ipak, postoje odgovori do kojih se ne stiže lako.

Lav
Nalazite se u dobroj formi i pripremljeni ste na veliku akciju. Želite da upotrebite svoje adute pred poslovnim partnerima zarad višestrukih ciljeva. Svesni ste svojih vrednosti i to vam daje za pravo da se ističete u svakoj prilici. U ljubavnom odnosu odbijate da se povinujete za nečijim pravilima i mudro izbegavate osobu koja vam postavlja određene uslove. Ipak, morate priznati da je vaš partner izuzetno uporan. I za sada oboje ne odustajete od svojih ideja.

Devica
Prihvatili ste neke dodatne obaveze i aktivnu ulogu u dogovoru sa saradnicima. Sada vam preostaje da sa velikih reči krenete u dela i da ispunite sve što ste obećali. Udružite svoje novčane interese sa jednom iskusnom osobom. Povremeno treba da zaboravite na neke lažne obzire ili na strogi glas razuma u ljubavnom životu, kao i da sledite svoja osećanja. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u društvu voljene osobe.

Vaga
Delujete zadovoljno i dajete svoj maksimum u različitim oblastima. Najbolje potkrepljenje za vas su rezultati koje postižete ili pozitivne reakcije koje izazivate u svom okruženju. Najbolje rešenje je da udružite svoje interese sa osobom za koju vas vezuju slične ideje i iskustvo. Osećate veliki zanos i potrebu da se okušate u nekim novim situacijama. Emotivni izazovi za vas predstavljaju priliku za novim užitkom u odnosu sa voljenom osobom.

Škorpion
Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino isktičete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Strelac
Potrebni su vam dobra strategija i strpljenje, pre nego što predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne možete da ignorišete nečiji uticaj ili zahteve, bez obzira na drugačije stavove o zajedničkim interesima. Uloženi napor će se isplatiti i u tome će se pokazati vaša umešnost ili uspeh. Ako vam je stalo da doživite novo zadovoljstvo u odnosu sa ljubavnim partnerom, potrudite se da što bolje prilagodite svoje ponašanje. Pomerite granice.

Jarac
Imate dobru volju i vešto prevazilazite razne komplikacije kroz koje povremeno prolazite. Obratite pažnju na ponudu koja će vam omogućiti dodatnu zaradu, takođe postoje i dobri uslovi da naučite nešto novo u poslovanju što će se vremenom pokazati kao izuzetno korisno. U odnosu sa voljenom osobom prolazite kroz fazu emotivnog zbližavanja i to pozitivno utiče na vaše samopouzdanje. Na vama je da potencirate neka nova dešavanja kroz zajedničke radosti.

Vodolija
U skladu sa prioritetima koje ste postavili imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisna rešenja koja vam predlažu određeni saradnici. Nemojte dozvoliti da neko otežava vaš poslovni ili društveni položaj. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na jednu osobu i na neke sumnjive situacije.

Ribe
Primećujete da novi događaji na poslovnoj sceni imaju promenljivi tok, mudro pregovaranje i vešto prilagođavanje u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Dobro odmerite svoje mogućnosti pre nego što nešto objavite ili obećate pred saradnicima i prijateljima. Predosećate značajne promene u odnosu sa voljenom osobom.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTSrećni dani (24. decembar – 31. decembar 2018. godine): Ribe proverite svoje sposobnosti na delu u utorak, sredu i četvrtak, Jarčevi postoji niz mogućnosti koje možete da ostvarite lako i na vrlo uspešan način
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (24. decembar – 31. decembar 2018. godine): Rakovi vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari, Lavovi nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi