Home Vesti Srećni dani (24. decembar – 31. decembar 2018. godine): Ribe proverite svoje...

Srećni dani (24. decembar – 31. decembar 2018. godine): Ribe proverite svoje sposobnosti na delu u utorak, sredu i četvrtak, Jarčevi postoji niz mogućnosti koje možete da ostvarite lako i na vrlo uspešan način

1108
0

Vodolije učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu

Ovan
Upotreba dobre strategije može da Vam omogući povlašćenu poziciju u odnosu na ostale takmičare. Potrudite se da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili neki vid premije ili uvećani dobitak: u utorak, petak i nedelju. Ali, nemojte dozvoliti da Vas neko od saigrača navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i četvrtak.

Bik
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi, ali dobra taktika može da Vam obezbedi određeni uspeh. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u utorak i nedelju.

Blizanci
Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj formi i nedostaju Vam neophodne informacije kako biste osmislili uspešnu taktiku. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u utorak i sredu.

Rak
Prepustite glavnu inicijativu svojim rivalima, jer takmičarska sreća je promenljiva. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak i nedelju. Računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Sačuvajte dodatni oprez, nema razloga da iskušavate sreću u rizičnim situacijama u četvrtak i subotu.

Lav
Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako biste ostvarili neki uvećani dobitak ili maksimalne rezultate. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u petak i nedelju.

Devica
Na takmičarskoj sceni je sve dozvoljeno u skladu sa taktikom nadmudrivanja potencijalnih rivala. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Blizanca, Škorpiona ili Jarca u utorak i petak.

Vaga
Umete da se prilagodite na različite uslove igre, ali u određenom trenutku birate taktiku koja Vam donosi olakšice ili takmičarsku prednost. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u sredu, četvrtak i petak. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i subotu.

Škorpion
Imate velike ambicije i spremni ste na različite takmičarske izazove. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 3, 16, 23, 33, 41, 50, 61 i 71. Vaši srećni dani su: ponedeljak, četvrtak, nedelja. Po potrebi, računajte i na faktor iznenađenja. Obavezno izbegavajte rivalske odnose u petak i subotu.

Strelac
Sve je moguće promeniti uz dobar impuls i pozitivan uticaj u presudnim situacijama. Dozvolite sebi određenu notu takmičarskog egzibicionizma, kako biste ostvarili glavnu premiju ili maksimalne rezultate. Računajte na uspešnu formulu: 12, 1subotu i četvrtak . Potrudite se da sačuvate dobru poziciju u petak i subotu.

Jarac
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Postoji niz mogućnosti koje možete da ostvarite lako i na vrlo uspešan način. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju u utorak i petak.

Vodolija
Niz okolnosti Vas indirektno opominje da promenite svoju početnu taktiku ili da se bolje prilagodite na nove uslove igre. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Ovna, Škorpiona, Strelca ili Vage u ponedeljak i petak.

Ribe
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi, ali postoji mogućnost za primenu različitih taktika. Ponekad spremnost na brzu akciju predstavlja glavni adut, proverite svoje sposobnosti na delu u utorak, sredu i četvrtak. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Ovna, Jarca ili Raka u ponedeljak i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTBraća Vajagić kao braća Jugovići: Napustili Ameriku i došli u Srbiju, junački se borili u Velikom ratu i doprineli pobedi na Solunskom frontu
NAREDNA VESTNedeljni horoskop (24. decembar – 31. decembar 2018. godine): Strelčevi uloženi napor će se isplatiti i u tome će se pokazati vaša umešnost ili uspeh, Škorpije stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova