Home Vesti “Radite sa mojim Fićkom šta god želite”: Novosađanka napunila rezervoar, pa ostavila...

“Radite sa mojim Fićkom šta god želite”: Novosađanka napunila rezervoar, pa ostavila otvoren automobil nasred ulice! Zapanjiće vas razlog! (FOTO)

2037
0

Aleksandra Heđi uradila je nešto što se niko da sada nije i to, navodno, iz revolta prema komšijama!

Ona je naime svoj automobil marke “fiat 500”, ostavila je na sredini Puškinove ulice, napunila rezervoar sa gorivom, otvorila sva vrata, a ključeve stavila u kolima i komšijama napisala da sa njim rade šta žele.

(VIDEO) Žena vozač autobusa iz Srbije oduševila Ameriku: Videla bosonogo dete na ulici, zaustavila autobus i postala hit na internetu

Fotografiju i objašnjenje objavila je na svom Fejsbuku profilu:

“Drage komšije… evo vam moj Fićko pa radite sa njim šta god poželite… bušili ste gume dva puta, lomili brisače, skidali tablice, šarali ga crnim sprejom, grebali ključevima… jutros mi je pauk odvezao ljubimca i još je komunalni inspektor izašao na teren da mi ispiše prekršajnu prijavu a imam godišnju parking kartu… nažalost ne mogu da priđem zgradi i parking mestu u dvorištu, jer radovi po planu traju samo 180 dana… BRAVO za to… ključevi su u kolima, rezervoar pun… ma uživajte!!! Ljubi vas komšinica iz Tolstojeve”.

Ovaj gest izazvao je brojne komentare njenih prijatelja i pratilaca na Fejsbuku, a mnogi su pitali vlasnicu da li je neko pokupio automobil.

“Ono što je na dohvat ruke, nije zanimljivo…”, napisala je vlasnica fiće odgovarajući na pitanje prijateljice šta se dogodilo sa vozilom.

(Facebook, kurir.rs)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 23. FEBRUAR 2019. GODINE: Blizanci često gubite strpljenje pred bliskom osobom, Škorpije važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 24. FEBRUAR 2019. GODINE: Ovnovi potrebno je da se suočite i sa negativnim reakcijama, Bikovi prijaće vam neka dodatna aktivnost