Home Vesti Sećate li se Filipa Žmahera koji je harao muzičkom scenom devedesetih: Evo...

Sećate li se Filipa Žmahera koji je harao muzičkom scenom devedesetih: Evo šta radi i kako izgleda danas

1908
0

Filip Žmaher je devedesetih harao svojim glasom

Godinama unazad ga nema u medijima iako od muzičke karijere nikada nije odustao.
U intervjuu za sajt Opusteno, Žmaher je ispričao šta se promenilo tokom svih ovih godina na muzičkoj sceni.

– Šta se promenilo na bolje ili na gore…U kulturi i muzici… Pa, možda je još malo gore, nego od pre 20-25 godina, ali ok, rekoh već – postoji manjina koja će uvek “burgijati” za nešto dobro i kvalitetno. Uvek će po difoltu biti teže za onog ko je posvećen kvalitetu i duhovnosti, ali to je krst koji on mora nositi. Nije samo u Srbiji loše, i ceo svet je poludeo. Sa jedne strane svetske vođe pričaju o demokratiji, ljubavi, nameću gomilu pravila o nekom dostojnom ponašanju, a onda uključiš tv ili komp, tamo sve pliva od krvi, seksa i sadržaja koji nas ne vode u dobrom smeru. To je baš pravo iskušenje – zadržati svoju misao i smer.

Pevačice, glumice i jedna misica: Ovo su 8 najlepših žena nekadašnje SFRJ

Nisam mišljenja da je Srbija loše mesto za život. Bar tri četvrtine ljudi na planeti živi gore od nas. Naravno mnogo toga može bolje, ali nisam za to da treba bežati odavde po svaku cenu. Još uvek nismo izgubili identitet i Srbija je prelepa zemlja u kojoj vredi živeti – rekao je Flip Žmaher.

Pevač je neko vreme živeo u Ukrajini, a onda se vratio u Srbiju. Tamo je upoznao Ukrajinku Anastasiju, sa kojom je dobio ćerku Lanu. Porodica se vratila u Srbiju i krenula od nule.

Sada nastupa po beogradskim klubovima i dalje se ne odriče rok priče.

(youtube printscreen, Youtube)

PRETHODNA VESTLjubavni horoskop (3. jun – 10. jun) 2019. godine: Bikovi sve je lako kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku, Blizanci profiltrirajte svoja osećanja pre nego što donesete novu odluku
NAREDNA VESTHOROSKOP ZA 4. JUN 2019. GODINE: Lavovi podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne asocijacije, Strelčevi nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi