Home Vesti Srećni dani (18. mart – 25. mart) 2019. godine: Ribe umete da...

Srećni dani (18. mart – 25. mart) 2019. godine: Ribe umete da prepoznate dobitnu kombinaciju, Device važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u utorak i četvrtak

887
0

Lavovi nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u sredu i subotu

Ovan
Stalo Vam je da trijumfujete pred suigračima, nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na svoje skrivene adute kako biste ostvarili što zapaženiji uspeh ili dobitak. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u petak i nedelju.

Bik
Ponekad treba isprobati različite takmičarske mogućnosti sa namerom da obezbedite bolji plasman u odnosu na okolinu. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u ponedeljak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i subotu.

Blizanci
Dodatna tenzija koju unose ostali takmičari utiče loše na Vašu koncentraciju. Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak u ponedeljak, sredu i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte pojačane rivalske odnose u utorak i nedelju.

Rak
Na takmičarskoj sceni postoje nove situacije koje zahtevaju bolje prilagođavanje na različite uslove igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko iznenada navede na pogrešan izbor kombinacija u ponedeljak i sredu.

Lav
Vašu pažnju posebno privlače situacije koje donose uvećani dobitak ili glavnu premiju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, četvrtak i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u sredu i subotu.

Devica
Moguće je da ostvarite premiju ili iznenadni uspeh, ako u pravom trenutku upotrebite neke skrivene adute. Sve takmičarske kombinacije možete da svrstate u dve osnovne kategorije. Osmislite dobar redosled poteza: u ponedeljak, sredu i petak. U zoni rizika, važno je da izbegavate varijantu »sve ili ništa« u utorak i četvrtak.

Vaga
Uz velike ambicije koje imate potrebni su i određeni uslovi kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve. Deataljno isplanirajte redosled poteza, dobitak je moguć u sredu, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da neko ograničava Vaše mogućnosti izbora u četvrtak i petak.

Škorpion
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i umete da procenite dobitnu kombinaciju, brže ili bolje nego Vaši potencijalni rivali. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate: u utorak, petak i nedelju. Nema razloga da iskušavate svoju sreću u nekim rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Strelac
Ne možete ostvariti sve što želite, ali mnoge okolnosti Vam idu u prilog i utiču na dobru završnicu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da ostanete dosledni. Ako Vas neko direktno ometa, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u četvrtak i nedelju.

Jarac
Delujete samouvereno, često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 33, 46, 53, i 71. Vaši srećni dani su: utorak, sreda i nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i petak.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju koja donosi prestižnu poziciju u ponedeljak, petak i subotu. Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika sredu i četvrtak.

Ribe
Umete da prepoznate dobitnu kombinaciju i uz određeni rizik da preuzmete dominaciju u odnosu na ostale saigrače. Spoj hrabrosti i brzine donosi uspešne rezultate. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u ponedeljak, četvrtak, nedelju. Izbegavajte uticaj crno-crvene boje u sredu i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (18. mart – 25. mart) 2019. godine: Ovnovi važno je da sačuvate koncentraciju i da racionalno koristite svoju energiju, Ribe obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (18. mart – 25. mart) 2019. godine: Vage porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu, Škorpije za vas je ovo srećan period za ljubavni život