Home Vesti Srećni dani (21. januar – 28. januar 2019. godine): Škorpije stalo vam...

Srećni dani (21. januar – 28. januar 2019. godine): Škorpije stalo vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama, Vage upotrebite tajne adute kako biste brzo i efikasno ostvarili svoje ciljeve u utorak, četvrtak i subotu

1005
0

Strelčevi računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje

Ovan
Stalo Vam je da trijumfujete pred suigračima, nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na svoje skrivene adute kako biste ostvarili što zapaženiji uspeh ili dobitak. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje u petak i nedelju.

Bik
Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Blizanci
Potencijalni rizik uvek može da se odrazi na različite načine i niz kombinacija ponekad deluju, kao loša procena. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku proverenu formulu: u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate sumnjive okolnosti u zoni rizika, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak.

Rak
Postoji više faktora koji utiču na takmičarski poredak i mogućnosti. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, ćetvrtak i petak. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Prepustite drugim suigračima da se dokazuju u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu .

Lav
Ponekad je teže predvideti krajnji ishod u odlučujućim situacijama na takmičarskoj sceni ili osnovni redosled poteza kod ostalih saigrača. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i sredu. Upotrebite neke tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, petak i nedelju.

Devica
Na takmičarskoj sceni je sve dozvoljeno u skladu sa taktikom nadmudrivanja potencijalnih rivala. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Blizanca, Škorpiona ili Jarca u utorak i petak.

Vaga
Novi izazovi na takmičarskoj sceni direktno utiču na rivalske odnose među saigračima, ali Vi imate značajniju prednost. Upotrebite neke tajne adute kako biste brzo i efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, četvrtak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u ponedeljak i sredu.

Škorpion
Stalo Vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u utorak, sredu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i četvrtak.

Strelac
Umete da upotrebite svoje adute i delujete samouvereno u mnogim situacijama. Važno je da sledite svoj unutrašnji impuls. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u ponedeljak i petak.

Jarac
Ne možete ostvariti sve što želite, ali mnoge okolnosti Vam idu u prilog i utiču na dobru završnicu. Potrudite se da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti: u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da ostanete dosledni. Ako Vas neko direktno ometa, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u četvrtak i nedelju.

Vodolija
Smišljate novu taktiku sa namerom da nadmudrite i preduhitrite ostale suigrače. Ipak, u finišu igre treba da se oslanjate samo na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, utorak i četvrtak. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču Vašoj kontroli u petak i nedelju.

Ribe
Slobodno možete da tipujete na različitim stranama. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 06, 11, 26, 31, 42, 51, 66 i 72. Vaši srećni dani su: ponedeljak, sreda i četvrtak. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš širok izbor u petak i subotu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VEST(VIDEO) Čiča objasnio problem s penzionerima: Boli me ruka, boli me noga… Vežbaj p… ti materina!
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (21. januar – 28. januar 2019. godine): Rakovi nećete osećati pritisak da po svaku cenu morate da se zbližite sa nekim, Blizanci koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova