Home Vesti Srećni dani (22. april – 29. april) 2019. godine: Rakovi učinite sve...

Srećni dani (22. april – 29. april) 2019. godine: Rakovi učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu, Blizanci računajte na pozitivne uticaje bele boje

1268
0
Novac

Device nemojte dozvoliti da vas neko navede na loš izbor kombinacija u četvrtak i subotu

Ovan
Postoji više faktora koji utiču na takmičarski poredak i mogućnosti. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, ćetvrtak i petak. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Prepustite drugim suigračima da se dokazuju u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu .

Bik
Smišljate novu taktiku sa namerom da nadmudrite i preduhitrite ostale suigrače. Ipak, u finišu igre treba da se oslanjate samo na svoj takmičarski impuls u ponedeljak, utorak i četvrtak. Obavezno sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u rizičnim situacijama koje iznenada ili lako izmiču Vašoj kontroli u petak i nedelju.

Blizanci
Usmerite svu pažnju na glavnu premiju i proverite svoju sreću u utorak, petak i nedelju. U zavisnosti od različitih okolnosti možete da računate i na pozitivne uticaje bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku kako biste sačuvali glavni ulog ili što bolju poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u sredu i četvrtak.

Rak
Niz okolnosti Vas indirektno opominje da promenite svoju početnu taktiku ili da se bolje prilagodite na nove uslove igre. Učinite sve što je potrebno da ostvarite svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Ovna, Škorpiona, Strelca ili Vage u ponedeljak i petak.

Lav
Stalo Vam je da ostvarite neki vid premije i određeni prestiž. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, sredu i petak . Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i subotu.

Devica
Različite mogućnosti mogu da Vas dekocentrišu u završnoj fazi igre i ne predstavljaju prednost u nekim delikatnim situacijama. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u četvrtak i subotu.

Vaga
Prati Vas niz srećnih okolnosti i umete da procenite povoljan trenutak za uspešnu akciju. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u sredu i nedelju.

Škorpion
Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak u ponedeljak, petak i subotu. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika u sredu i četvrtak.

Strelac
Pravo umeće je da upotrebite sve adute koje imate na raspolaganju kako biste ostvarili neki uvećani dobitak ili maksimalne rezultate. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u utorak, četvrtak i subotu. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese u petak i nedelju.

Jarac
Umete da napravite dobru procenu i delujete samouvereno. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u ponedeljak, petak i subotu . Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u utorak i sredu . Možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva.

Vodolija
Na takmičarskoj sceni je sve dozvoljeno u skladu sa taktikom nadmudrivanja potencijalnih rivala. Pravilna procena mogućnosti i dobro osmišljena akcija uvećava Vašu šansu za dobitkom: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obratite pažnu na iznenadni susret sa osobom u znaku: Strelca, Blizanca, Škorpiona ili Jarca u utorak i petak.

Ribe
Novi izazovi na takmičarskoj sceni direktno utiču na rivalske odnose među saigračima, ali Vi imate značajniju prednost. Upotrebite neke tajne adute kako biste brzo i efikasno ostvarili svoje ciljeve: u utorak, četvrtak i subotu. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor u ponedeljak i sredu.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (22. april – 29. april) 2019. godine: Škorpije razmislite o promeni nekih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saradnicima, Vage delujete zadovoljno zbog novih dešavanja koja vas prate u privatnom životu
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (22. april – 29. april) 2019. godine: Rakovi prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, Lavovi dolazi vam dobar period sa zanimljivim dešavanjima