Home Vesti Srećni dani (25. mart – 1. april) 2019. godine: Vage najbolje rešenje...

Srećni dani (25. mart – 1. april) 2019. godine: Vage najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak, Strelčevi osećate pojačanu strast i stalo vam je da ostvarite zapaženi uspeh

1287
0

Device učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali najbolju poziciju u ponedeljak i nedelju

Ovan
Postoje različiti takmičarski uticaji, ali važno je da odredite svoje prioritete kako biste usmerili koncentraciju na osnovne ciljeve. Osmislite dobar redosled poteza:u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacijau petak i nedelju.

Bik
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Blizanci
Postoje različite mogućnosti izbora i sjajna prilika da ostvarite vrlo zapažene rezultate. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: u ponedeljak, sredu i četvrtak. Obavezno računajte i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali dobru poziciju u odnosu na ostale saigrače u utorak i petak.

Rak
U svom prepoznatljivom stilu i uz hazarderske manire spremni ste da oprobate igračke sposobnosti na različitim stranama. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na ostale saigrače u petak i nedelju.

Lav
Umete da se prilagodite na različite uslove igre i da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete u odnosu na ostale saigrače. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u utorak, četvrtak i nedelju. U zavisnosti od takmičarskih okolnosti računajte na svoje skrivene adute. Izbegavajte direktan uticaj crno-crvene boje u ponedeljak i petak.

Devica
Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo, ali blic procena ume lako da zavara. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali najbolju poziciju u ponedeljak i nedelju. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u utorak, četvrtak i subotu.

Vaga
Nalazite se u promenljivoj formi i najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls u utorak, četvrtak i petak. Povremeno možete da računate na pozitivan uticaj neparnih brojeva, kao dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale suigrače u ponedeljak i nedelju.

Škorpion
Ukoliko Vam je stalo da uvećate svoju takmičarsku poziciju prihvatite nove izazovne mogućnosti. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu i subotu. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak. Po potrebi računajte na pozitivan uticaj ili kombinaciju parnih brojeva.

Strelac
Osećate pojačanu strast i stalo Vam je da ostvarite zapaženi uspeh u odnosu na ostale saigrače. Uz dobru veštinu potrebni su Vam i neki skriveni aduti. Oslonite se na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, sredu i petak. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u četvrtak i subotu.

Jarac
Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju, jer svaka takmičarska faza može imati odlučujuće značenje. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, petak i nedelju . Računajte i na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u četvrtak i subotu.

Vodolija
Sjajno umete da se prilagodite na različite uslove igre i delujete vešto u odnosu na ostale suigrače. Na takmičarskoj sceni postoje srećni obrti, posebno ako se iznenada zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu u utorak, sredu i subotu. Važno je da smišljenom taktikom izbegavate zonu visokog rizika u petak i nedelju.

Ribe
Postoje takmičarske okolnosti koje zahtevaju pojačanu koncentraciju ili odstupanje od prvobitne taktike. Važno je da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače: u sredu, petak, subotu. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Ali, obavezno izbegavajte situacije sa visokim stepenom rizika u utorak i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (25. mart – 1. april) 2019. godine: Rakovi zainteresovani ste za nove dogovore i proširenu saradnju, Lavovi iznenadne promene na poslovnoj sceni deluju kao dodatni psihološki pritisak
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (25. mart – 1. april) 2019. godine: Strelčevi vaša podsvest biće vrlo aktivna u ljubavnim temama, Jarčevi ugađaćete svojim osećajima, ali nećete izgubiti glavu