Home Vesti Srećni dani (4. mart – 11. mart) 2019. godine: Škorpije obavezno izbegavajte...

Srećni dani (4. mart – 11. mart) 2019. godine: Škorpije obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u utorak i subotu, Vage nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće

1248
0

Strelčevi u određenim situacijama možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje

Ovan
Umete da ostvarite dominaciju i hazarderski maniri Vas podstiču da se oprobate u nekim izazovnim situacijama. Nalazite pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: ponedeljak, sreda, nedelja. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na loš izbor kombinacija u utorak i četvrtak.

Bik
U zavisnosti od taktike koju primenjujete prolazite kroz različite mogućnosti izbora ili delovanja u odnosu na ostale saigrače. Upotrebite tajne adute kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve u utorak, četvrtak i subotu. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i sredu.

Blizanci
Delujete vrlo ambiciozno u odnosu na ostale saigrače i stalo Vam je da ostvarite takmičarski prestiž u vidu rezultata. Ako postoje neke sumnjive naznake, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u sredu i petak. Usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: u četvrtak, subotu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crvene boje.

Rak
Delujete samouvereno, često birate situacije koje deluju vrlo primamljivo ili sa većim izgledima za takmičarski uspeh. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 2, 10, 24, 33, 46, 53, i 71. Vaši srećni dani su: utorak, sreda i nedelja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u ponedeljak i petak.

Lav
Ponekad treba isprobati različite takmičarske mogućnosti sa namerom da obezbedite bolji plasman u odnosu na okolinu. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju u ponedeljak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza u situacijama koje lako izmiču kontroli u utorak i subotu.

Devica
Stalo Vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u utorak, sredu i nedelju. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i četvrtak.

Vaga
Postoji više faktora koji utiču na takmičarski poredak i mogućnosti. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u utorak, ćetvrtak i petak. Možete da računate na pozitivane uticaje bele boje. Prepustite drugim suigračima da se dokazuju u rizičnim situacijama u ponedeljak i sredu.

Škorpion
Mnoge takmičarske prednosti su na Vašoj strani, preostaje Vam da se dodatno angažujete i da osmislite dobar redosled poteza. Nalazite se pod uticajem faktora sreće: u ponedeljak, sredu, petak. U zavisnosti od okolnosti računajte i na faktor iznenađenja. Obavezno izbegavajte neke rivalske odnose u utorak i subotu.

Strelac
Usmerite pažnju na glavnu premiju i tipujte na svoju dobitnu kombinaciju u sredu, subotu i nedelju. U određenim situacijama možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Važno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali glavni ulog ili dobru poziciju u odnosu na ostale suigrače u ponedeljak i četvrtak.

Jarac
Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju u sredu, četvrtak i subotu. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose u ponedeljak i nedelju.

Vodolija
Nalazite se u promenljivoj formi i nedostaje Vam jača koncentracija za završnu fazu igre. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na pogrešan izbor u subotu i nedelju. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku već proverenu formulu koja garantuje uvećani dobitak u utorak, sredu i četvrtak.

Ribe
Ukoliko Vam je stalo da uvećate svoju takmičarsku poziciju prihvatite nove izazovne mogućnosti. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u ponedeljak, sredu i subotu. Sačuvajte posebnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u utorak i četvrtak. Po potrebi računajte na pozitivan uticaj ili kombinaciju parnih brojeva.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTHOROSKOP ZA 4. MART 2019. GODINE: Vodolije izbegavajte suviše naporne ili stresne situacije, Jarčevi važno je da osetite zadovoljstvo u nečijem društvu
NAREDNA VESTNedeljni horoskop (4. mart – 11. mart) 2019. godine: Rakovi obratite pažnju na sve što može da vam pomogne u sprovođenju planova koje imate, Lavovi taktika koju primenjujete daje sjajne rezultate na više polja