Home Vesti Srećni dani (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Vage osmislite dobar...

Srećni dani (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Vage osmislite dobar redosled poteza:u utorak, četvrtak i subotu, Škorpije računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje

1445
0

Device sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim situacijama koje lako izmiču kontroli u sredu i četvrtak

Ovan
Postoje različite mogućnosti izbora, ali Vi imate sjajan impuls i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Učinite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, petak, nedelju. Obavezno računajte na pozitivan uticaj parnih brojeva. Važno je da sačuvate dobru poziciju u ponedeljak i četvrtak.

Bik
Važno je da napravite pravilnu procenu mogućnosti kako biste uz dobro osmišljenu akciju ostvarili novi uspeh ili ekstra dobitak u utorak, četvrtak i subotu. Povremeno možete da računate i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača iznenada navede na pogrešan izbor u petak i nedelju.

Blizanci
Blic procena uz pojačanu takmičarsku strast mogu da deluju kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače. Važno je da primenjujete princip eliminacije u različitim situacijama. Računajte na svoju uspešnu formulu u ponedeljak, petak i subotu. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u sredu i četvrtak.

Rak
U tipičnom hazarderskom maniru spremni ste da prihvatite različite izazove kako biste ubrzanom akcijom eliminisali ostale saigrače. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 8, 11, 27, 34, 41. Vaši srećni dani su ponedeljak, sreda i nedelja. Izbegavajte rivalske odnose u četvrtak i subotu.

Lav
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i uporno forsirate svoje ciljeve. Ponekad sklonost ka riziku deluje kao velika prednost u odnosu na ostale suigrače i donosi značajniji uspeh. Na Vama je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju u ponedeljak, utorak i sredu. Izbegavajte neke ekstremne situacije u četvrtak i petak.

Devica
Potrebna Vam je dobra takmičarska kalkulacija i određeni hazarderski maniri kako biste ostvarili maksimalne rezultate. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: u utorak, petak i nedelju. Sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u nekim situacijama koje lako izmiču kontroli u sredu i četvrtak.

Vaga
Postoje različiti takmičarski uticaji, ali važno je da odredite svoje prioritete kako biste usmerili koncentraciju na osnovne ciljeve. Osmislite dobar redosled poteza:u utorak, četvrtak i subotu. Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešan izbor kombinacijau petak i nedelju.

Škorpion
Umete da upotrebite svoje adute i delujete samouvereno u mnogim situacijama. Važno je da sledite svoj unutrašnji impuls. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem u utorak, sredu i nedelju. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Izbegavajte situacije sa visokim faktorom rizika u ponedeljak i petak.

Strelac
Sve se svodi na blic procenu i na odlučnu akciju. Važno je da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni uvećanog rizika u sredu i petak. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve u odlučujućem momentu u ponedeljak, utorak i četvrtak. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje.

Jarac
Nalazite se u promenljivoj takmičarskoj formi, ali dobra taktika može da Vam obezbedi određeni uspeh. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, preuzmite akciju: u ponedeljak, četvrtak i subotu. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate svoje interese u utorak i nedelju.

Vodolija
Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod direktnim uticajem faktora sreće. Slobodno prihvatite različite izazovne kombinacije, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju u sredu i subotu i nedelju. U Vašem interesu je da sačuvate svoj ulog kako biste obezbedili dobru poziciju u odnosu na ostale suigrače u četvrtak i petak .

Ribe
Postoje situacije kada ne možete da predvidite nečiju reakciju. Najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: u ponedeljak, sredu i subotu. Po potrebi računajte na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u utorak i nedelju.

(astrolook.com, Pixabay)

PRETHODNA VESTNedeljni horoskop (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Vodolije stalo vam je da ostvarite perspektivan dogovor u poslovnom dijalogu, Jarčevi pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama
NAREDNA VESTLjubavni horoskop (8. oktobar – 15. oktobar 2018. godine): Ovnovi ponekad i »male stvari« imaju »veliku čar« ako ih pravilno vrednujete, Bikovi ako ste slobodni, vaše strasti će biti pojačane i bićete više zainteresovani za avanture nego za ozbiljnu vezu