Home Vesti Tanja Bošković surovo iskrena: Devojke, džaba vam silikoni! Koga ćete uveriti?

Tanja Bošković surovo iskrena: Devojke, džaba vam silikoni! Koga ćete uveriti?

5627
0

,,Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive”

Tanja Bošković važi za jednu od najprivlačnijih domaćih glumica svih vremena. Ona je dala intervju za “Dnevni avaz” u kome je pričala i o fizičkom izgledu:

Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive

– Čovek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena ako se to posmatra kao nega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane, volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a njegovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim lepotu i celi život joj služim – rekla je Tanja i dodala:

Ona je bila prava inspiracija: Arsen Dedić je napisao pesmu Mileni Dravić, a evo ko joj je još pisao stihove

– Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se neguje drugačije. Toj nezi posvećujem vreme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umem da starim, naša tela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uveriti, sebe u ogledalu, šta? Da niste imali ozbiljan i dubok život te da niste nikome ništa podarili, nego šta? Ništa – navela je ona.

(youtube/printscreen)

PRETHODNA VESTDanas je Sveti Nikola kada pola Srbije slavi, a pola ide na slavu: Ovo nipošto nemojte da radite, ako želite da vam krsna slava prođe u zdravlju i veselju
NAREDNA VESTMalo je Srba kao što je bio Čelik: Dva puta dobio LOTO PREMIJU, odrekao se penzije u korist države, a tokom bombardovanja 1999. godine jednim potezom pokazao koliki je PATRIOTA!