Home Vesti (VIDEO) Deda političar iz Smedereva podigao Srbiju na noge: Svakog dana molim...

(VIDEO) Deda političar iz Smedereva podigao Srbiju na noge: Svakog dana molim decu da odu, jer ovde nema budućnosti

2063
0
(VIDEO) Deda političar iz Smedereva podigao Srbiju na noge: Svakog dana molim decu da odu, jer ovde nema budućnosti
(VIDEO) Deda političar iz Smedereva podigao Srbiju na noge: Svakog dana molim decu da odu, jer ovde nema budućnosti

Što jednom ne izađete i ne kažete istinu? Ovde niko ne može da kaže ono što misli. E, pa mene niko ne može da zaustavi!

Dragutin Mirković, odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini Smedereva, svojim izlaganjem na jednoj od sednica izazvao je buru na društvenim mrežama.

Naime, Mirković je na samom početku izlaganja naglasio da on zastupa isključivo interese građana Smedereva, a ne interese pojedinih batinaša i kabadahija.

Srbin ili Srbijanac? Konačno je poznato zašto jedni kažu Srbin, a drugi Srbijanac

– Smisao života je sloboda, to je najveće blago. I lep život. A mi to nemamo u SNS. Što jednom ne izađete i ne kažete istinu? Ovde niko ne može da kaže ono što misli. E, pa mene niko ne može da zaustavi. Moj mentalni sklop je veoma jak. Moja porodica je moj najveći ponos. Prete mi na ulici i kažu mi “gotov si”, imaš ćerku koja radi – rekoa je Mirković, pa nastavio:

– Svakog dana molim moju decu da idu iz ove zemlje, jer ovde nema budućnosti. Znam za borbu, pravdu i istinu. Znam da radim, imam vinograd, grožđe, jabuke, vino. Ovde ima mnogih odbornika koji nemaju svoj stav i koji ne misle svojom glavom i koji moraju da slušaju naređenja. Ljudi se zajme da bi platili struju. Ja ne mogu da verujem da sam se u SNS zalagao da treba da dođemo na vlast i da pokažemo narodu da smo najbolji i nismo se u tome pokazali, sada svi napadate doktorku Jasnu Avramović koja je bila na listi. Svi ste bili na listi. Kako ćemo sad da ostvarimo plan i program budžeta grada? Ja ću da napustim SNS, meni ta stranka ne treba – rekao je on.

Gospodinu Dragutinu Mirkoviću je predsedavajući u Skupštini grada oduzeo reč jer je kako kaže kao član Odbora isuviše grubo nastupio i povredio poslovnik i reč je ustupio drugom odborniku.

U komentarima na društvenim mrežama navodi se da je Dragutin Mirković nakon ovog govora isključen iz Srpske napredne stranke, što do objavljivanja ovog teksta nije potvrđeno.

(Izvor: Espreso)

PRETHODNA VESTFrancuski major zadužio Srbiju za sva vremena i to skupo platio: Odao je tajne NATO bombardovanja, dobio 5 godina zatvora i ostao bez Legije časti
NAREDNA VESTPapreni doček Nove godine ispred Skupštine: Haris Džinović, Saša Kovačević, Rudimental, Rasta i ostali nas koštaju 330.000 evra!?